VEN IM SORRY THIS IS NOT ABOUT GOOD HOLE

IT IS ABOUT MONEY, THAT IS WHY KWESI ALL A WATCH WHEY YUH GIVE ADDA MAN BECAUSE HIM NUH WANT FI HIM SHARE CUT SHORT. HIM A MAD OVA THE MONEY NOT THE LADY. HIM DONT WANT NEITHER YOU OR DOLLY AND TEK IT AS MI MET SEH……IS A MAN HIM WANT CAUSE TO HOW HIM A GWAAN HIM DONT LIKE WOMAN..AND NO WOMAN WITH 3 KIDS SUPPOSED TO A MEK A PITCH BY DAY FLY BY NIGHT HURRY COME UP LIKES LOVER VIDEO DEM

79 thoughts on “VEN IM SORRY THIS IS NOT ABOUT GOOD HOLE

1. Ven the most you must give a man is BUS FARE to go job seeking. Yuh a promise clothes shoes and gi money like yuh name come to help them that is F-cking me..A man cant a slap out yuh tings and yuh a mine him. U better than that..Is either yuh tek di so so slap and mek him come and go as him like but u cant a tek di slap, a mine him and him a come an guh..Duh likkkle better dan dat. You know he was still going with Dolly and you have a grown daughter, why should you have your ass naked with a man sexing u ina video? What u lef fi u daughter fi do??? Cause u haffi leave a likkle space fi your children mistake but you do the ultimate so what mistake she fi mek wid man Ven? Come on man. Yuh go Jamaica to a man and Kwesi so low fi go study di bwaay shoes cause him know how yuh get down and u really think Kwesi want you up?? Yuh shudda feel some typa way when a low life like kwesi a watch a next man foot and him tell u bluntly yuh tek him fi fool because dude did want a pair a shoes tuh..Come on Ven yuh deh pan di road long time yuh know much better man

1. Mi nuh understand how man mining mek it? Yuh look good shape good and yuh seh yuh ting deh good so how giving man things come into all of that? What do you feel seh yuh short of?

2. It all makes sense when yuh read it all slowly.

Kwesi wanted something nd Dolly cuden foot it suh him guh bada Ven,Ven nah look suh him block dolly send seh seet him done him want back Ven plus money nd shoes fi Christmas braggings…Dolly see sweets post har choker and run guh buy herself sum studs discounted rose nd a post cuz wah ..Apple post seh husband hold dem done for Christmas,Robbas post a little something nd all who av man a post suh she waan post to wat a rass life

1. :shakehand2 my exact sentiment Simply. When Dolly can’t afford to give dutty Kiwesi what he wants, he go to ven and tell her all kind of shit about Dolly. And when ven don’t give him what he wants, he go to dolly and class Ven like dead dog a road side. How on gods green earth these two women, continue to let this con man putting them against each other, an class them anyway he pleased is beyond me.

3. Aunty Met please don’t use the term lady with Dolly or Ven name please.

As it relates to David, King Scammer weh live with his babymada and love beg and is a fish a think Ven has a type because that boy is no better than Kwesi what so ever!!!!!
    It looks bad that in 2017 where so many single men living in the great USA two adult women would be beefing ova a non-progressive element boy. Ven got the exact replica of Kewsi when she dated David suck pum pum undacova fish david.

Unnu need fi stop before this turns deadly and one aunnu end up inna jail

1. No David weh par wid DRu weh Michelle beat out his claaatt that Rich_kid guy weh love likes and is bisexual

1. Man must done a Mericka, same way David bleach out and stay badddd and besides he live at home with his babymada the mother of his two kids. She bought him clothes and boot as well!!!! and David is a scammer pon top of it..Stick apin him just get a new honda wonder if a Ven buy it

4. Big grown woman with kids and look at the behaviour its a new yr let go off a the negativity and do some positive things in a unuh life.. new yr same careless life

5. Well a true is dem money him wah dats y mi know a lie dolly a tell wen shi post tings sah a him buy diss boy noh give not even him mother a dolla Ladies mi kn him inna u dm a beg send it to MET

6. VEN, please wake up out of your BLEACHED dream. The Boy a mad over ya MONEY. That’s it point blank. It’s ya MONEY the boy want.

7. 2017 already F@cked up fi some ah dem…… 2018 might be better for y’all
    better luck next year :selamat :thumbup :hammer

8. Admin weh yuh a ride all over a gwaan suh fah,a wah kine a battyman crotches dem av suh dats a man weh want man dem always a tek up…dem need a bathe plus 1 gallon a consecrated olive oil fi drink nd truly purge dem out David unbalance like Kwesi mi caan bada nd Dolly still a cuss after 4pm is her son in after school?

1. Why unnu say David deh wid Ven though, him not even a post the babymada a him yard much less Ven, the babymada just bought a house and him a claims it as fi him fi tell yuh how much of a scammer he is. Ven don’t even knows what inside that house looks like apart from what him post pon instagram. This boy beat Kwesi by far mi mean farrrrrrrrrr and that is the truth.
      Kwesi had to threaten her as Met sey cah him see and know David would be a threat. Thief never like see thief with long bag!!!!!

2. Simply, dem ah guh need hyssop oil fe drink tuh. Dem inside waan cleanse clean. Dem ah attract demons an don’t even realize seh a crosses dem ah bring in pon dem pickney. It bun mi fi de wole a dem gully deh esi.

9. Boy Dolly say she can start fresh but Dolly u ain’t never been fresh from about Gilbert time any odor Ven have Dolly u have it too.
    But seriously Kwesi anything Ven did to u in the bed u allowed it so how u gonna teck it cuss har mi sure say Kwesi hate women. Mi caaaa stop smh mi shame fi di two girl dem badddd.

1. Memba seh dolly have a manish ting bout har eno so kwesi will stay a while it look like when lady dolly come out him dont like it so him lef n come back when di man part return :travel

10. I can’t believe Ven still a let nasty, dutty, none progressive Kwesi f*uck had…. Ven, afta weh him do u the last time, you no learn u lesson yet? And Dolly. I don’t even known what to say about her! Bitch and her fake instagram rich life, that her followers who don’t know about her believe is all peaches and cream. The way dis bitch gwan, you would think no man can turn har into a man clown. Shame pan both a dem. Dem sick stomach.

11. Auntie Metty, may I ask a question?
    what kinda “fight” is this when ALL THREE INVOLVED ARE LOSERS :bingung ? :bingung neven one ah dem can win by default

12. LISTEN VEN FI BLAME TO BUT A LIE DOLLY A TELL VEN NAH TROUBLE ER GOH CHECK DOLLY PAGE FROM WEN SHI MISSIN D BOY DID BLOCK ER BACAUSE HIM DID WAH CHRISMUS CLOTHES AN BOBETTE NEVER GET NO CREDIT FI GI DOLLY FI BUY HIM CLOTHES SOH HIM MALICE DOLLY TILL DOLLY GOH A HIM PLACE A BEAT DUNG D DOOR SOH IT LOOK LIKE DOLLY GET INNA HIM PHONE SUM HOW OVER D INTERNET AN TECK OUT D TINGS DEM AN FIND OUT SAH HIM A TALK TO VEN DOLLY GET SUM CLOTHES FI HIM WAH DAY AN HIM COLLECT DEM AN SHI MECK VIDEO AN HIM GWAN AGAIN SOH DOLLY A DASH OUT PON VEN MET ANO VEN ALONE HIM A TALK TO A BET U DOLLY NOH DASH OUT D REST A GAL DEM

1. From how him behave we know him dont like women. The point is that Ven not supposed to be caught up with a rat bat like kwesi. He did what he did to her already and she have nerves a gi him 200 and bwaay nuh waa get up and wuk?

13. Dutty living, y would a woman of a certain age with children b involved in something like this again. He dis u last time and this time it get worse, gi gal naked pic. Next time a di video we ago si. Fi u give him so much and him do u suh. Ven u r the only 1 working with a place of your own. U really make gal weh live inna room wid dem son a chat to u. Remember that girl live with her mother and all she have a clothes. Dem nuh inna your league, she a mine him tuh. VEN u a talk bout hot gal, hot gal nuh mine man. Leave the man ting out for the New Year, focus on your children. He is a bitch to give that girl the text and dis u again on social media. U nah learn

1. Bwaay hungry like dog and haffi beg woman fi money and clothes and ven allow DAT fi style har..Ven u loo..You must have a sex problem man cause a mus buddy run your head why yuh wudda mek kwesi sleep wid u back and all have video and u swear u a win wid di video ting..Youre too grown fi that. Bwaay bright bout she and him madda a same age look at kwesi whey feva di count pan sesame street a style a working woman like ven.

1. I’m DUN 🙂 🙂 🙂 count on Sesame Street lol mi say mi no get it wat about Kwesi wat is it this low life whoring worm shit if Ven can pay fi him time that mean say a man coulda come offer him more fi fuxx him
        Kwesi u are a fuxx for funds faggot nasty dirty low life shit house

1. Him a get paid and him nah progress him need fi swallow some more old ooman drippings den oo..things nah rerk out fi him

14. Well dat a true met SHI SAH HIM always a cum bawl to her how him stress an hungry an a shi help him get wuk to shi tell him sah him fi.lef road an goh wuk but u ritr shi a big ole woman

15. Ven Ven Ven I have to blame u on this 1. U a big woman nice looking, if u wefe dolly age she she cluldnt chat to u in looks department. U work hard Y dont u try to find a big respectable man who will cherish u & think highly of u? Who u can team with & achieve real things outta life. I think u are very much caught up in the hype like every otha IG hoe u mek it consume & u try very hard offa it & thats y u want those kinda guys. I read the stuff on dolly’s page & it really seem like u were trying everything to get the kwesi guy to leave her alone so u could flaunt ur victory. I am mad at u ven because u try help the boy in every way putting urself last as u said & still have this boy making all these bad asd comments about u being old & paying for his time. I really have to wonder y he chose to make u look bad over the bossy one when clearly U have more to offer him. Better him did remain silent. I dont think u deserve what he gave u today. Please do better ven, u have potential u are in a field that pays leave out hype life, throw ur pardna & save towards owning ur iwn salon & beauty supply.

16. Ven the 1st time u get dash up with David u came on here & said u & David nuh dehhh. So how kwesi a cuss seh u bring shoes fi David & how u a tell kwesi sehh when u in jamaica David pose up everywhere with u & walk & hold u hands & kwesi dont do that, u said u know kwesi just want u for money & u want a man that loves u for u, So if u know all this why are u still fighting, what are u fighting for? U are fighting to prove that this man wants u when u urself stated in ur messages that u know him only want ur money. Wake up Ven please, I beg u. Young boys is not the way to go. All a dem a look somethimg from the big omen and them have either them young man/woman who dem love. U were trying the same thing with my friend. Please wake up & wise up.
    And its so annoying reading all y’all shit all 3 of u need to enroll in a basic english class my God, the dunceness is very disturbing.

17. I really want to see ven win man, she has so much potential. She just want love & is searching for it in the wrong places. She wants attention as every woman does, & when kwesi gets mad at her for giving stuff to other guys she takes it as him being jealous over her, when he is just protecting what he wants from her, but to her it is attention or interest nonetheless. Met I wish u or someone she looks up to could just get through to her & help her on the right path

1. Ven ina one lifestyle whey nah provide edification so she a go always seek. She may need therapy and a nuh only mad people do therapy..clearly she has a deeper issue and it nuh too late fi she fix it..u cant a exude confidence and inside you have no self esteem. Walking contradiction because outside need fi meet up with the inside..

1. How she mek kwesi even blow ina har face after the last time is beyond me. After him start tek dolly it should have been a wrap for her and him have nerrrrrrrrrrrrrves a call di lady old like everyday him get younger. This deformed ratbat. It hurt mi bad bad yow. Ven I see uno put up bout uno a go beat dolly..Kwesi should get di beating. A nice bus ass fi keep him in bed for a flllllllllllluuu days .. Mi nuh seh yuh cyah gi man bus fare but fi yuh stand up pan your two foot a do people hair den tek di same money mine kwesi that is a big NO. Man a tell yuh fi go suck u madda and u really deal wid him ven? No star something wrong wichhu

18. Man nuh done a mericka metty, dem gyal deh nuh love the hard working man dem like me and you. Dem love the hype man dem weh love likes,man weh dem affi mine… i am so f**king disturbed by all of this, i want to slap the shit outa these two ladies. Cant yall see this nigga playing yall? First of all unuh must insecure and have some super low self-esteem. Yuh can really take your hard working money mine man? Man weh nah contribute to your life? Weh only a give unuh some cocky and tongue? If a that a mad unuh,unuh can find good cocky and tongue elsewhere. This is 2017 ladies!!!! Please pick up unuh self-esteem and do something with yall self. Both of yall have kids, what kind of f**king embarrassing shit is this.???? Look here DO NOT mine man. A dem fi a gift unuh with shoes and money. F**k off with this wutliss bumbo hole!!! Mi say all if mi did know dat drankro mi run over him with mi truck! I am soooooooo f**king ashamed and disappointed of you ladies and i dont know yall. Pleaseeeeeeeee wake up!!!! Dolly and ven run wehhhh di ole germs unuh nuh see say him a nyam unuh out like how chi chi (termite) nyam wood? Niggas like him always have a down low life, yuh see how him live likes.him have a man out deh a mine him, nobody caa tell mi nuh different!! Yall or wayyyyyyyy better than that nigga!!!!

1. Mi not even ready fi dolly she yet maybe tomorrow cause mi neva si one gyal so fool…What har baby father neva do ina a year dis clown do it ina one day.She hype like she win prize and haffi a teef out di whole a farrin fi get some dick from a rat..Dolly tomorrow o..Mek a deal wid ven tonight.

19. Sad bad and what’s worst….there are many Ven, Kwesi, Dolly’s every other week pan di internet with this same foolishness! Real man must short!

Quena-

20. MET ,a boy wah have money tell me an mi friend sah him a pree one a dem party chick dah him sah wen him a shi a deal him get fi like soh him sah h agoh spend pon her d boy sah before him could a dig deep and start spend a d gal a spend hard pon him

1. Automatic man miner dem. Ven was talking to Kwesi like is har likkle daughter she a talk to. U know like when u see a nice likkle dress fi u baby and u done see how she would look in it? Ven stop it

1. Likeshead non-ambitious dunce bway. At fi him young age whey book and pencil a staple him cant read and write good..”I dont do media”..Its social media youre not on television burl :travel

1. When I see what that young bwoy type bout him don’t do Media, I almost drop a grung with laughing, I was like what Media this fool talking about? Radio interviews or TV? These dunce people and them fake internet lifestyle, Idiot bwoy, Go enroll in a school you little duncebat you! Face favor Rat when Rat waan piss. Wah Dunce ago?

1. DUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE omg he so dunce and have di nerves a call people old. Before him go walk up in a book and go bade off ina some words. If him can a cuss a woman seh she go bade before she sex him u know di level of dunceness him one a walk round wid. Ratbat seh ”yuh rattan” ..Ven shudda tek a hair book and slap him. Cant read, write or mine himself and waa come tek descent libbaty wid woman. Yuh stink and bright worthless shakira hips Kwesi. Bout the girl cudda be yuh mother, do you sex your mother dunce? Why would you even say that about someone you have sex with pervert. Shakerakwe dont do ”media” but him find himself pan a next man page all di way a Jamaica a watch out shoes whey di man get. Hey bwaay yuh madda neva tell yuh seh man nuffy lickey lickey??

21. Bwoi me not even care bout di dolly chick. Mi a search mi brain & cant find nothing positive. Not even advice I have to give her, mi literally blankkkk. She is a case of her own. Fi a so called HOT GYAL me never know she woulda a do this. Me shockeddddd outta mi wits fi see her all a put up fake gifts. Unbelievable. Real fake Hottaz. Di way how she act like the hottest thing pon IG mi think she woulda hav a rich man a dead ova her. Di way how she behave hotttt she shouldnt haffi a war with the likes of ven ova man.

22. Dolly seem like one a dem gal weh wi heng on pon a man juss fi seh shi win. All when it a bun har. Oonu memba a same way shi did gwaan wid Buju and Jody? Ven, mi lose offa yuh, star. Mi nuh know yuh, but mi beat up mi 32 fi yuh di last time. As Met seh, dis upside dung rat bat a tek di 2 a oonu fi fool.

1. Yes Ven get whole heap a – today cause yuh cant a beg wutliss bwaay fi mind dem. Bwaay dont have no potential so what yuh really did a invest ina ven? Ven come talk to mi yo…Yuh know mi nuh comment fi purpose these days so u should know I feel some type a way why mi commenting. Nuh do dat to yourself mama..UP UP UP..Good man out there..they dont have to bleach and feva heathen and worthless without a purpose..Ven if kwesi go a hell tonight di devil a guh tun him back cause uno mek him sin too easy…Duh betta oo..Ven yuh a tell bwaay bout pardna …Your hard earn money? No Ven mi feel it man duh betta

1. Mouth drap dung and look like when di post man put in mi mail and run lef di box and doe close it..Smaddy fi clip up him lip

23. Me ignorant fe both Ven and dolly dem so dumb dem nuh see him a play the two a dem and a nam dem out how stupid and silly they are boy know how to run dem in a idiot to get what him want imagine him all a watch her man shoes why cause him get shoes to so him know a she buy it and she think a jealous a vex him vex a never him get it and a play her to get one to Ven go and take care of your kids you are not winning you and dolly are very fool fool

24. That needs to be a hashtag… #BattyCrotches

Drinking water and spilled it on my bed. I certainly will be using this, tonx.

25. Mi sayyy di year just a start and a this f**kery yah gwaan,and like the person say up top is bare of this situations out there. Mi say met mi never see nothing bun mi suh!!! Dis likkle nasty bloodclaat boy weh mouth skin up like pussy weh done out!!!! A call di woman old,like say him nah guh old to. Big batty bloodclaat fishhhh yuh never know di woman old when yah take her things… all unuh fool. One a u uh shoulda invite him over,when him come a di two a unuh him see and unuh beat out him pussyclaaatttttt!!!! Met mu sorry inah di night yah! But like i said up top this is really disturbing to me. Battyfish cause a dat a yuh new name yuh waa smaddy tie yuh up and beat out yuh bumboclaattt!! Ven and I’m really disappointed in you cause you are a grown ass woman!! Yuh supposed to been there done that!!! You look good and you have your profession, f**k off with that bum! Find you a man that can level up to you,or even contribute to mire than you have. As for the dolly girl, i dont know what you do for a living, but if you aren’t doing anything with your life, get out there and do something! Or else something aguh duh yuh. None unuh shoulda stoop this low to try and disrespect each other…none a unuh nah win! Back to u batty fish boy! Yuh see your retribution it nah guh pussyclaat nice. I am not god and mi nah call down nuttin pon yuh ole crosses but karma is a mother f**krr and you gone get your you son of abitch!!!! Where is your f**king morals and integrity as a f**king man??? Mi caa speak fi everybody else,but a this we Jamaican ppl gone to? What happen to the days when a man takes care of their household? Kmt mi say yuh see dutty boyyyyy yuh need smaddy like me fi dealllllll wid yuh nasty rassssss.

1. Please also tell them that men are PROVIDERS.. when you take providing away from them its like youre giving them an overnight pad to wear. This is why Shakerakwe act like this uno a buy whey him manhood.

1. The man seh ”Ven have fi pay for my time”.. Look at who is the time with tuh..wid di hair long a flash from side to side ..u want some file paper pan di ends now fi sell it off shakira shakira :ngakak

26. Mi a tell yuh man, mi really pissed inah di night yah!!! Bout pay fi time??? Batty fish who the f**k is you????? Yuh gooda all dont wven know how yuh drawse buy. All you, you is a big waste of sperm. Yuh see me met, thats why nothing nuh frighten mi… mi nuh guh after looks, m8 weh talk to a ungly man as long as he has his shit together! Bout buy boy shoes and give money!!! Befire this damn ediot guh look work!! Mwt yuh nuh see is a batty man dat? Wich real man a walk up and done a video dem self and a lick off lips suh??? Wich real man a guh get mad when woman buy a next man shoes/ sneakers? Kwesi you is a batty man!!! Just come out already!! Your actions speak louder than words!!!

1. Him mussy did a examine di man interior and exterior and all tek pic a di shoes pan di man page. If Kwesi is not a fish nuh sea nuh deh :hammer

27. To me met,a man a pussy fi duh dem sumin yah, he’s not a man!!! Him just did fi fold under him buddy and wear tights! Mi sayyyyyy mi deh yah all day tmrrw met i aint leaving pink wall… cause this a big big hystry pon yuh site! I dont know if anything else could top this for the rest of the year.

28. Ven has ALWAYS loved the hype life. About 15 years ago she was walking on church & Flatbush and talking about how she would f**k Neil Pearl. I remember shaking my head since she was a bit older than me and thinking… no sah a waste gyal dat caz he certainly was not looking her Way.

She seems to definitely have a type.

On another note, u guys are killing me with these comments! I should’ve gotten some popcorn. The story itself FLOP but the comments tho. Mi ah live fi some ah dem.

1. But dem seh neil pearl :shutup: Ven better go get that spirit off her..And I know she have a gay friend but uno need fi get that spirit from roun uno …………….Ven go to church you alone please..fine one a deliverance ministry..Dis nuh normal :travel
      Neil Pearl? :travel

2. But Neil Pearl had Ven already. Don’t you all see a pattern here. VEN ONLY LIKE “F**K FOR FUNDS BOYS”.

29. Butt waittttt ven,yuh have a type mi dear? Suh neil pearl nuh batty fish to met? Please correct me if I’m wrong! Cause a doh waa sart anything! Definitely post fi di month mi a tell yuh!! Cause dis did fi reach pon day time soapoera !!

30. Dolly I’m glad you deleted those post, but you shoulda thought about it before you even started being “petty” as you say. Its already out there and screen shot hundreds of times already, now ven you need to do the same…you guys are grown squash this beef and move on with unuh life for crying out loud! And di both of yall need to whoop his asssssss and run him! He is not deserving of none of yall.

31. Both women no have no sense and Dolly and Kwesi nah go no weh so Ven can stop try by both him time and him love now . Ven nah learn cause see she gone tek up the new kwesi a Jamaica which is David .Ven nah stop mine man and buy love. So unno will have whole heap more fi right talk and comment bout. She reach way a Jamaica fi David because she a try gi kwesi competition by f**king him look a like weh inna di same position like Kwesi but even worse somebody up a di top seh him live a yard wid babymada and pickney dem so a weh Ven ago. after kwesi she shoulda find somebody weh single have up dem tings and no have no baggage. She gone tek a next one now weh she haffi a mine all over again. Dolly love man weh gi bun and weh keep har inna drama. Ven love spotlight and drama. So di two idiot gyal dem both a get weh dem want .

32. If mi memba good from the first time when dem did post bout Ven and di bleach out bwoy a Jamaica No Rich Kid. She same one seh him did a mek it seem like him and har nuh deh and smaddy else did comment and seh how him did up a di judgement yaad lifestyle a brag and Bos bout shoes weh she did buy him. So Ven style is fine di likkle bwoy bwoy dem weh need help and save them and buy buy dem things so dem can f**k har no sah. Well since as a fi har ting dat cause unno see seh she desperate lef di big woman mek she continue fi mine man and buy love a nuh fi unno money a guh dung di drain. Bleach out Hype man she wah well a dat she get. Unno need fi stop waste unno time wid dis a story yah. From kwesi to No Rich kid. Ven a big waste gyal.

33. NOT LYING MI LOSE ALL RESPECTS fi VEN SHE IS A GIRL WEH MI DID REALLY CHECK FOR SHE BETTER MINE AIDS SHE REALLY NEED TO GO AND CHECK ARE SELF OUT BECAUSE NU GOOD MAN NOT GOING TO WANT HER AND LESS HE IS MAN F**KER AND A WOMAN F**KER SORRY TO SAY VEN…? )

1. She should not tek nothing off her page cause dem done deh yere already. With that being said. Ven mek a barely literate clown, clown her. If Shakerakwe could read and write good I would say he used his intellect to turn her into a fool but it look like Ven barely can read either so she mek a dunce tun har into a fool. She feel good when him a bad har up bout the boy and the shoes a Jamaica..I would vomit because MAN NUH FI LICKEY LICKEY. Ven could not see that him concerned bout him things she equate herself to money suh if Shakarakwe seh money she think that money is she. Mi neva know man train demself fi stand up only when ooman a learn how fi walk and act graceful dem do dem tings deh but him train himself fi stand up like a big ratbat because he think he is so fly him haffi stand up prepared for his wings. Damn clown.

34. THAT’S WHAT HAPPEN CLEARLY WHEN YUH HAVE LOW SELF ESTEEM AND THAT’S VEN SHE IS STUPID AS F**K REAL MAN CLOWN A K WAYS A MINE PPL MAN FI GET HYPE N SEH MAN WANT HAR FOOL NUH F*K OLD LONG TIME EDIOT,KWESI F*K HER OVA N OVA N F*K HAR OUT N LOOK WHERE SHE TURNS JAMAICA SUH SERIOUSLY SHES CALLing FOR ATTENTION DUPPY BAT VEN YUH LOVE MINE PPL MAN N CLEARLY YUH NOT GONNA HAVE BOTH SO WHAT’S NEXT ,FOR ME TO YOU GET A F**KING LIFE YOUR A F**KING GROWN ASS BITCH DO GROWN ASS SHIT AN STOP MEK MAN FOOL YUH ,MI SI YUH A FRENCHIE PARTY YUH LOOK MASH UP N STRESS N YUH FACE FULL A GRITS N OLE GO TAKE CARE OF YOUR F**KING FACE BITCH AND LEAVE DOLLY and duty KWESI a just him dat IF YOU BREAK HIM THAT WAY THAT’S WHAT YOU GONNA GET COME ON NOW BITCH YUH NUH LEARN YET OR NEED FI BORN OVA OR WHAT get a life fool…