VERIFY KAW MI CYAH VERIFY

IF A TONI ANN SHE LOOK GOOD OO………..BUT MI NUH TINK A SHE SUH UNO CONFIRM

Metty is this Toni-Ann ? I went unto Foster photos Hennessy VS party and some how she resembles her. If a she she looks dam good .

toniann-Optimized

0 thoughts on “VERIFY KAW MI CYAH VERIFY

1. :ngakak yeppie u know me and mi fren a chat whey day and she a tell mi bout a next girl wid bag n she se bag under har eye like toni ann..das how obvious dem was.. ooo :tkp

1. Morning Met yes n she slim down n look velly nice I had always thought she was a nice girl personality wise too when u check the levels women have more staying power cause Matterhorn look old n the B look young n fresh ooo

1. mi seh stressssssssssssssss free di camera go up ina har face and not evennnnnnnnnnn a sign of age… if mi draw fi one old pic people goodly shock..

2. Ol ain’t di word fi describe him…an u waan see some likkle idiat a kill up demself ova him pon instragram…all I can do is buss bere laugh…who a fight ova man weh not even belong to u pon instagram of all places kmt

2. Met Is Bleach she bleach or is har natural color this?. everybaddie brown now adays so mi wah meck sure. Mattarawn a dedd u can see di daily stress pan him . Him muss a cry and a baegg har fi come back everday, Mi woulda like fi know how him lure she ina fi him camp. Dem seh when you have money you can get any gal. I really believe it in this case.

1. I think she been with him since she was in high school or shortly after she left. which is around 97-98. Toni u look damn GOOD

3. All mi affi sey is if its really Tonia-Ann, she looks dam good. Sometime we with a man and a hold on because a love but really and truly a dem a wi biggest downfall and stress factor. Gyal look dam good.

1. before har eye dem always look like she a bawl and di people dem se she was.. mi a try find a pic but a too much :ngakak

1. Yes Metty very puffy a bawl she did a bawl n stay so long I mad heyyyy anytime anybody meck mi cry too much is a instant hate dem get enuh so mi nah siddung a bawl fi yrs mussi mad

4. Mi did say toniann is a beautiful lady magi bwoy did a stress her…. Look ya she what likkle independence can do.

5. He did her a favor by leaving, she look very good and relaxed unlike him whey look very old and dirty. As women sometimes we take shit from a man too long and when wi leave, wi realize the baggage we were carrying. Big up Tonni Ann you look very happy and content :recsel

6. Smoking causes people to look older than they are also drinking and other drugs constantly being around it as well can cause that so maybe she cut out some of that

Leave a Reply to Philly Cancel reply