VERY CREATIVE

5 thoughts on “VERY CREATIVE

1. Funny thing is both of dem gal ya inna da video ya ah tek ppl Mon :cd Da Red one deh ah tek gal mon pon de side fi years. & always ah fren up the mon woman dem.

1. Yuh mean ina real life??? Maybe dats why dem get di role ina di video. Dem nuh have to act. It come natural to dem. Lol.

2. Tuff tuff shellings!!!what can I say…a man cut from the same cloth n thread!!better u play dem than dem play u!

3. Lawd, mi tyad.mi nah lie the song sound good.the Brown one need a little more work pon her voice my opinion. Mi love the combo, it really creative.the ending nuh gud, she shouldn’t be laughing.any way the brown gal a one big bronx mattress. She and her sister mo wey lie and tell bronx sey she a registered nurse teck the same man. Vato aka magaman. Plus shi teck vato friend natty.this girl is crazy.she always said she a entertainer and shi par, wit kartel.well keep doing yuh music suh yuh nuh have to run down man fi money cause yuh know them always a trick yuh and sex yuh.