WAP WAP WAP UNO WANT A BEATING

DI WHOLE UPT LOCK DUNG DEM PAGE OO…DAT MEANS DEM OVA YAH A READ AND A SIZE ZUPPPPPPPPPPPP…WI NAH LOOK DI TEA A GWAAN DRAW IT NUH READY FI SWEETEN AND DRINK YET OO SUH UNO GWAAN WAIT

52 thoughts on “WAP WAP WAP UNO WANT A BEATING

1. Greg anno yuh page yuh fi lock a yuh penis weh nuh stop roam road a night and leanclean before me give yuh my $50uSD yellow rat yuh affi get greg fi at least lose 50 lbs before me believe inna yuh wah exploit people money yuh man nuh rotten rich already by Jamaican standards. nuh wonder the father nuh rate him cah him know sey him no up to standard the black sheep of the Christian family

1. You a “bad bitch” and I love it! Truth a weapon and these inbreed bitches need a reminder that them shit stink. :kiss

1. So all a dem lime cay and maiden cay par whe him a do wid him fren dem and the young gyal dem. Bag a orgy and Lord knows what else dem did a do…u mean fi tell me him did married the whole time? No to claat. Leanclean nu fraid she ketch something?

I know for a fact one gyal who Greg used to f**k who love claim how she love suck hood (as if it’s some important skill) have herpes sore pan her lip and she nu fraid fi use people tings wid ar dutti sore so me nu put it past her fi a suck hood when she a have a flair up. Me say anyhow aids epidemic reach uptown, the whole a dem ago drop out like fly cuz it coming like the whole a d man dem a f**k the same set a gyal dem. Real raas shame

2. Yes mi dear him well married. Memba him uptown enuh so he has the requisite wife and family. She is who he does formal official things with. That’s like the only time she sees him, holidays and special occasions.

People comment an say them see him sexing without condom so who knows what him doing out there in thees streets. Rachel love the lifestyle she just never want her business reach pon light post top.

2. The father? As in Greg Christian father? How you think him became somebody? His dad died and left everything to him, including the hardware. He’s a Whore but nothing close to a black sheep

1. Greg Christian father is very much alive and well as he started off as a postman , then teacher then acquired a pharmacy then Carimed….who yah talk bout goodie

3. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others….

yuh knw Jmg start awf 2017 just right just 4 days in nd mi a dead :ngakak

4. BUT NO BADY NAH TELL LIE PON DEM A D TRUE GREG IS A DUTTY WHORE WID HIM BIG GUT CESS ONLY CUM PON IG A BIG UP HIM WIFE CAUSE HIM KN WAH HIM A DOU IG IS NOT LIFE LOCK UP U HOOD AN U TONGUE U SUCK PUSSY LIKE U A STARVE AN GREG WID HIM TONGUE BIG LIKE BATH TOWEL U IS JUST A SEX ADDICT UNO PAGE NEVER EXCITED PPL JUST CALL UNO OUT CAUSE A HOW UNO WIFE A BEHAVE A ACT LIKE DEM.BETTER DAN PPL SOH PPL MECK DEM KN SAH UNO.A DOG

5. Big up yuhself an gallong bad Met cause all dem try discredit yuh goodup site a yasso dem come fe find out bout dem loyal husbands and goodup menz an dem lol

6. But how leanclean lock page and she doing business smh how she behave like she unbrothered and meck ppl get to her greg and cess kn ppl nah lie the 2 a dem a whore d only thing d wife dem can dou now a watch dem cause cess lef pon him lunch time goh f**k and cum back while d wife sidung inna big chair like she a boss no matter how uno body look me dear d man dem have up d likle gal dem a grind like dem a rabbit

7. Listen to me a this the God loving truth these menare whores big time and ppl know that i think the wives know too thats why them go so hard on social media to think that them life is good but is because the side pcs them dont want to really expose these dirty married men because them rent a pay , school fee etc i know of a fact that these men are whores more time them.left them busniss go fukk on them.lunch time etc

1. Simone, uou have a vendetta against Nicole! She a someone weh well educated (putting the degrees to use I must add), growing her kids good and as much as unno seh she annoying and obsessed with Sasco (mi agree), she is actually doing something for Jamaica’s future. She could of stayed a farrin and nuh guh back a Jamaica just like most educated Jamaicans and continue the brain drain of the island.

Yet YUH cuss Spoon and pick up fi Kasi Bennett who can’t hold a candle to Nicole. Yuh eva a class up people fi Kasi. Mi convince some a unno EF up. DWRCL.

Anyway, mi did mek a resolution seh mi a go lowe out MixUp fi the 2017 but mek mi gwaan sip in silence because di tea weh mi a read pan da family ya shocking and bun out the whole a me teet, tongue and gums. Murda!!!

1. oh please she had to come back a Jamaica to fit in cah no one would recognize her or give her the attention she now seeks. oh please kmt.

Nobody nah knock her for her accomplishments and her degrees kudos to her on that, we a knock her sey she frighten and love act like her shit don’t stink. Have you ever interact with her outside of the whole internet facade and side show ? Listen that woman is super hype believe me and full of herself. Why yuh think Sasco family side nuh too run up inna har or better yet she don’t run up inna dem ? them not uptown enough. yuh see she hardly post the man nephew ?
        gwaan yah cah degree nuh frighten nobody

1. You missed my point in the post. I guess because it wasn’t directed to YOU nor anybody else but SIMONE so she would understand where I am coming from.

My post was contrasting what Nicole has going for her versus what Kasi has going for her knowing that Simone is a fan of the aforementioned. I was trying to feel out how she a cape fi Kasi and then turn round and slaughter Nicole in other posts?!?! It nuh mek no sense and mi nah tek up fi Nicole neither. Just highlighting something in plain site so nuh badda come tell me bout no frighten fi degree because everybody have degree these days but annuh everybody a put dem to use. Mi nuh shaky – MI SEH, WEH MI SEH!!!! Yuh rekeh?
          :malu

2. Kasi prettier and Bolt richer than Assassin, the two man dem a dog a road, a ring don’t mean a thing. I don’t have any vendetta against Nicole at all, I didn’t go to Princeton but I have a Bachelors not to mention I look way better than Nicole and younger than her as well.

No need to bring Spoon into this I actually like her and how firm she stands in her convictions. There is enough gossip and drama on this site to last a lifetime please don’t draw me into any more with the readers of the wall.

Thank you.

1. The sister a do business too and her page lock up… but she nuh really need the money a bored she bored as hell and a try keep herslef occupied because her man hardly at home.

1. All of them are living fake lives. Simone I know that you like Kasi but her’s is the most fake, at least Nicole has a business. Kasi has nothing, just sitting at home waiting for her little time with Usain and to get a few pics with him for the Gram, which is so pathetic. All of uptown sleep with each other, they are the nastiest bunch.

8. I love to see her little kids they are funny and truthful shd is not all that bad she only seems insecure so she stalk her husban IG

9. Looking through Miss LeanClean instagram and it seem like every three months she ketch flu apparently… hmmmm is everything okay, Rachel?

1. if she a starve herself and nah nyam right weh yuh think. She losing weight to keep up with her maties, the young girls that slim and trim

10. Degree don’t mean a damn thing and if it’s one thing I notice it’s that plenty well educated people are out of tune with the rest of society. Especially the women, they are ignorant to the ways of the world, mostly with men. Dem fool bad when it comes to man.

I see one of Greg mistress (DOWN TOWN GAL) ruff him up certain way when him a fuxk himself and him did affi easy and run go fren her up back when she leff him. Miss LeanClean Rachel could never in her life try that with Gregg.

1. Don’t try minimize higher education.nit means a whole lot. Carry on wid the bashing the other stuff. Can make the point that dem shit stink like everybodyelse without a tear down of something important. Educated women not more ignorant of the ways of the world than anybody else. Some people streetwise and fool fi man others are not. Education don’t change that fact, except it makes u more qualified.

Wha u know bout Rachel and how she treats her husband? Me and u do t know what go down between them at home. Yeah she hype etc but also a loose canon so I wouldn’t come on hear come talk bout what she can try and can’t with her husband

11. Leanncleanteif open up her page again!! But them act like they are not bothered with what’s going on over here

1. Dem live over here Met all Denyque me see a use the “sand inna vagina” comment weh somebody leave over here they other day

12. A nuff mi miss from morning! Hi!!!

You kno why mi love UPT, dem life dutty suh till, but it always mek fi some good mixup! And di gram nuh stop mek nuff a unnuh more than unnuh is, now unnuh a get a proper dress down! I suggest unnuh learn di calm, cause di more unnuh force up unnuh self is the more unnuh going reach over here, and only God knows what people know bout unnuh!

13. But met stick a pin the 2 sisters and yolice dizzy wife ah big fren. But MI Neva see dizzy and sasco . Di other day sasco keeps him birthday day party at him house and MI neva see dizzy inna the pics Greg was there but no dizzy. Even when nicole have birthday party for her kids I don’t see yolice younger daughter. Dizzy nuh approve are what. Di kidz don’t play together inna Kanye voiceee

1. Sasco a little boy fi dem big man deh an as someone said over here Yolice is not into the sisters as they are into her. Stick a next pin you hardly see both sister’s kids playing together as well.

14. All me waa ask d woman dem weh come comment everyday say dis one a get bun or dat one a get bun. U nuh get bun? Show me d man weh naa bun. Bash oda things yaa man cause d whole a dem jamaican man ya a bun. D gal dem a pick d richest bunna and a guh tru and naa watch nu face

1. Sorry but your statement invalid! Because dem a jump fi everything we seh over yah, so obviously dem a watch face! And if di money did a mek dem so happy den what we a seh would be insignificant! Clearly it not if we a mek UPT run and hide!

15. Greg Christian is a whore he’s currently fuc*kibg this slim tall gal her name hard to pronounce. She pars with but bobiesha and the same mAndy girl on usain story. They give Greg 3sums. They all go over maiden cay on boat eat and drink and have orgies. There is a few men that go with them. Usain and bibi . I am telling u facts met. Greg love give and receive oral sex and he goes without condom lots of time

1. Mandy and Bobby a known whore and me sure Greg used to swipe dem up too. Ja know fi dem file well long. Dem just done out now so dem constantly a recruit the younger girls so dem can continue fi be ina the mix

16. MET coming like Yuh save the bomb for the New Year
    From the one Nicole get the new house she nuh stop hype
    She use and refer her other tough fren Nicola then start hype
    Girl child humble Yuh self because ppl can destroy all of unnuh not only you
    All some a dem girls here stepping out there marriage too not the man dem alone
    Sip me tea and gwaa read
    Hope somebody can buss it out is which ones…lol

17. Leanclean delete d man an d kids u tink shi noh kn sah a true mi hear sah greg always a run from video.light an him buy car gi saki she affi open back d page cause she doing business shi better noh dash no shade cause ppl will release d vixeo