WELL DIS IS A FIRST………..JMG LOCATE A H*E

Screenshot_2015-07-15-22-21-22-Optimized

good day.

Post this fi me deh please. Me extremely wah confront dah gyal yah. She come from di Kingston 8 area (red hills road, Whitehall, mannings hill road etc). Anybody know r whereabouts can email me at [email protected] or inbox me on Facebook.
She too damn bright, she mus put a sign pon r forehead weh say p**y fi free, cah di way how she loose!! all di man me wah beat to but me cah see him yet, soon deal aid him as soon as me catch duty latoya

0 thoughts on “WELL DIS IS A FIRST………..JMG LOCATE A H*E

1. She sexy, let mi see your fren.. cause check up toucan pull a man.she look all about that shit. ..your fren man need ah leasssssh

2. Stupid!!! Why donĀ“t you fight the man for your friend, he already knows he is in a relationship with your friend and should not be venturing out. God knows what he told her, plus she looks good.

3. Why don’t YOU go beat the Man and leave the girl alone? What is wrong with you illiterate females and this beating a woman for man business? Did this girl force the man to push him seed bag inside of her? SENDER PLEASE GO HAVE SOME SENSE. I thought this was over and done with when women use to so call beat other women for these careless men? So with every woman that this man take you going to beat them? And then the final result he will leave your friend anyways cause if him cheating on her him naaaah go stop. Tell your friend to go put some Pumpum tighter in her hole to keep the man.

4. My girl, no dispect but most men are going to be men. She is not a bad looking girl either. What I see is, she is proabley younger than you, and you have put in serious effort into this man only to see him leave with a girl lower than your own integrity. It is a story as old as time. Dont lower yourself anymore and move on. You will see in time what happen to people like them. Dry your eyes, cease from bitterness and move on. Remeba as much as one sey him tek wey him gyal, nutten no go so. is you weak and di wha leave.

5. Latoya, walk wid some wettings cause you have a dangerous stalker gal pon yu case.

Tek all precautions and know say yu ago win a courthouse just because a this online “advertisement” to do you bodily harm.

May the spirits of protection and strength walk wid you.

6. PPL STILL AH FIGHT OVA MAN ESPECIALLY MAN WHA ANNO FI DEM????? KMT, MY GIRL IF YUH KNOW WHATS GOOD FI YUH, GUH HUMBLE YUH SELF AND LIVE YUH LIFE, BECAUSE U JUST MIGHT REGRET IT WHEN YUH BUK DI GIRL, SHE MIGHT TEAR YUH UP AND ALL SLICE AND DICE YUH. AND OR YUH MIGHT END UP AH PRISON AND THEN WEH YUH AGO SEH???? MY GIRL GUH SI DUNG AND HUMBLE YUH SELF YAAHH….DAMN FOOL …GUH FIGHT FI SOMTHING THAT MATTERS, LIKE AH BETTA EDUCATION OR BETTER YET, A BETTER MENTALITY!!!!!!!

7. PPL STILL AH FIGHT OVA MAN ESPECIALLY MAN WHA ANNO FI DEM????? KMT, MY GIRL IF YUH KNOW WHATS GOOD FI YUH, GUH HUMBLE YUH SELF AND LIVE YUH LIFE, BECAUSE U JUST MIGHT REGRET IT WHEN YUH BUK DI GIRL, SHE MIGHT TEAR YUH UP AND ALL SLICE AND DICE YUH. AND OR YUH MIGHT END UP AH PRISON AND THEN WEH YUH AGO SEH???? MY GIRL GUH SI DUNG AND HUMBLE YUH SELF YAAHH….DAMN FOOL …GUH FIGHT FI SOMTHING THAT MATTERS, LIKE AH BETTA EDUCATION OR BETTER YET, A BETTER MENTALITY!!!!!!!

8. Gwaan mek latoya gi u some monkey lotion, dem love talk bout my man is not your child you dont own nobody

9. :nerd sender u too bright! Tell your scray ass friend she dont deserve him she too rass scary! And your dumb ass got the nerve to be searching to fight ova somebody else cocky met charge this bitch if she want u to search… Btw latoya badddddd she

10. Gal guh beat you fren pusc, bout you a hunt gyal. Worry bout you own front and you own man. These dudes be fer eerybaddy.

11. It’s 2015 Ladies. Go fight a degree. The email address u give out go put it on a resume and send it out for a job. Even if u already have one it’s obviously not challenging enough if u find the time to be doing foolishness like this. U never hear say hot gal nuh fight over man?