WELL I”LL BE…………

blinditem

EMAIL SUBJECT;- UGLY GIRL UNCLE DONT WANT YOU!!!

Stacey downscale ur just another hit n run idiot gyal if yuh think uncle ago wife you yuh really get it wrong dwl you bronx hoes really stupid fi true

10 thoughts on “WELL I”LL BE…………

1. But how Stacey fi f**k uncle when she and apple brother just left…..not even fi rest her hole little bit.. Or take time …..she just a jump from man to rass man. Gyal you too f**ky f**ky.. That’s a thot!!!!

2. Wahhhhh unnu not saying DamIan finally left Stacy Splurge yahhh Stacy no more beatens hun.. Christine she teck the tie off a u son babes. Stacy u know a time u stop the f**kry and dress 1/2 naked f**k dung the place and take care a u underneath and personal AL hygiene. Mek MI ask u something else all the years u deh a farrin u nuh feel bad say I siddung wide Christine illegal son and never Even mek an effort fi bus a marriage fi sort out u status.2 a unnu illegal and him did a Mek $$. You nuh miss u big daughter a Jamaica weh u nuh see in over 14-15 years how u sleep a night gyal.

3. Kmft…uncle dont want none a dem who a hype, him just a look n laugh n feel big how gyal a mad over him cause him say him change unnu like him underpants and love d freakiness. 5 a uunu inna dance n know him a f**k all a unu n unu affi chill n feel hype cos unnu a f**k a hustler.

Not even d so call wife no get no ratings cause she cant visit him unless him invite her over.she try dat shit already n a beat down d door n him inside n never let her in shr jus bawl n leave.

U wonen need to respek unnuselves man then unnu will find a man who appreciate n respect unnu.

Crazy ass bitches sigh

4. Again with this topic…..siggghhh

Refugees cut it out now, we tired of this lame as story,

Dis bwoy don’t want none of u all, which eva gal he can get to f**k he jus happily tek the f**k

Who eva pussy him body call for him jus mek the call and do his service

So it no matter who ugly, who f**k too much, who desperate etc it all boils down to u all getting f**kd

Unuh not getting u all rent paid,nor u bills paid, nor a car, shopping spree etc

So stop the back & forth texting…..no war ova man u stupidity bitches please and thanks

ENUFF IS ENUFF UNUH STOP IT BCUZ HE GOT MORE WOMEN OUT THERE MORE THAN U 2 STUPIDITY BITCHES….SIGHHH

5. A so uncle thing sweet that u all are back on this .Stacey everyone know in dancehall that it just a f**k him want from u.. Uncle have him good woman but real talk u man need to stop it u all be having ur good woman and still out there . Remember when the woman leave u that’s when u all thinking a lot of shit

6. Uncle look dry and ashy like as soon as some country boy clean up and start scam everybody want him a way dis look how long uncle deh bout n nobody never want him smh