WESTERN UNION FARRIN SLIDERS

MET REMEMBER FABIAN FROM PARKSIDE ALWAYS ON FB AH HYPE AND ALWAYS AH BOTHER PEOPLE AH FOREIGN FI SEND HIM MONEY. TELL DEM DEPORTEES AH NUH WE SEND DEM BACK AH YARD DEM SHOULD AH SORT OUT DEM LIFE FROM WHEN DEM DEH AH FOREIGN. FABIAN AH POST ITHREAM PIC UP BOUT HIS BFF SHE MUSSI WESTERN UNION HIM SOME MONEY BECAUSE MI MEMBA WHEN YOU CUT HER FACE NOW SHE YOUR BFF. LOOK AT UGLY RATTY IRONBACK SON IN THE BACKGROUND. SET OF WUTLESS MON

24 thoughts on “WESTERN UNION FARRIN SLIDERS

1. Woiee fabian and ratty make pinkwall. Yeah mi see the post with Ithream and the pics he put up. There son death probably brought them closer. Ratty ugly nuh bloodclot and nuff mon dat deh kill now him down ah tg wutless

2. Bwoy mi out a di loop Ratty look di same only gain weight but Fabian no sah mi would a pass him straight
    Whapen to Rocka?

3. Lololol ratty uglier than sin and to think nuff ooman breed fo him true him did ah bad mon. Fabian is a little more easy on the eyes but he a bum t

4. sender wat away itreme still a hurt yuh head all wen di chile move on wid a life how much yrs now , it look like fabian run yuh thru yuh run out a money fi western union .di man muss respect n love him baby madda kaw di chile work hard n raise her good good son by herself that passed in which she is still in mourning for dutty rosie, so if yuh wann di man go ahead n leave di chile alone man cho

5. May ithream son rip handsome boy it pain mi for that little boy to lose his life. I hope Ithream find God and live a decent life because when she was on Parkside she was a troublemaker love bother gal whe look hotter than her. I don’t feel Fabian love a soul but who can mine him down ah yard. I saw Fabian at a dance when I went to Jamaica and Hindi didn’t know it was him I would have walk right past him

6. Hello sender, how are you tho? Why are you so bothered? Fabian hurt your feelings huh? Tell the pink wall why you salty tho? Why? Because he post her pic or he called her his BFF? And when did he cut her again? Hmmmm a decade ago!? Keep that young lady name out of your mouth.. Fabian and ithream share a son that passed 8 months to date. Which they’re still mourning!!!!! You went on that men page screen shot his pic for what? Because he called his child’s mother his BFF and the reasoning why he called her that is because she sent him money? Clearly you don’t know the history between these two humans!?! Sender get your life in that order
    Ps: stop going on that men page 2017 do better!!!

7. Anonymous, when was the last time you seen ithream? When she was on Parkside she was what? 19-20 ish fyi: she is decent been decent doing good and she have “God” that is why she is still her standing after losing her only child that she ‘Raised’ that was in college that lost his life for no f**king reason.. continue to pray for her and stop that bull shit on what she “use” to do?! What is she doing NOW?! 2017 ppl Parkside was when again hmmmm shit I forget.. so long ago ithream NOW is a very conscious human being you can learn something from her.. grow ppl grow evole

8. GRANT2″2017 i think you Ithream you going too hard. I am happy she turned her life around though as you said

9. Anyonymous Gm, nope not ithream!!!!! Im a friend of hers and Fabian Tho!!! She has no time to be on her addressing this nonsense, but I do✋
    Peace & blessings 2017

10. Anonymous Gm, nope not ithream! I’m a good friend of hers and Fabian!! Trust and believe that women have no time to be addressing this nonsense.. but I do
    Peace and blessings Continue to pray for her

11. Anonymous Gm, nope not ithream! I’m a good friend of hers and Fabian tho.. you made or nah? That women have zero time to be addressing this ( nonsense) but I do
    Have a bless and peaceful day

12. Sad what happened to her son such a handsome boy ii cant imagine her pain but fabian ah crosses sin depon him dats why him broke down ah yard. All the wicked tings dem mon do to people dem ah get dem judgement down a yard ugly ratty and the crew. Dont even think ratty and fabian like eachother fabian just fraid ah ratty like di whole ah dem fraid ah him

1. You ppl need fi go get a life unnu deh a foreign & no man no want unnu because unnu pop down & unnu want run go a ja go buy man & if unnu no have no money fi spend no cocky fi unnu because unnu hole no good so unnu have fi pay fi it I don’t blame the man dem unnu just bitter go wash out unnu salty smell bad pussy maybe den somebody will stay wit unnu .. ratty may ugly but a vex unnu vex because Fabian look good bad , & you just mad go get some more money & send you bitter because the man no want you go jump. & hop off the man & him child mother the ppl dem never kill nobody fr dem born so no bad blessing can’t deh pon him a vex you vex because him nuh want you the bwoy tin tin up loud , & you probably look pop dung bitter

13. You ppl need fi go get a life unnu deh a farine & no man no want unnu because unnu pop down & unnu want run go a ja go buy man & if unnu no have no money fi spend no kocky fi unnu because unnu hole no good so unnu have fi pay fi it I don’t blame the man dem unnu just bitter go wash out unnu salty smell bad pussy maybe den somebody will stay wit unnu .. ratty may ugly but a vex unnu vex because Fabian look good bad , & you just mad go get some more money & send you bitter because the man no want you go jump. & hop off the man & him child mother the ppl dem never kill nobody fr dem born so no bad blessing can’t deh pon him a vex you vex because him nuh want you the bwoy tin tin up loud , & you probably look pop dun bitter

14. You ppl need fi go get a life unnu deh a foreign & no man no want unnu because unnu pop down & unnu want run go a ja go buy man & if unnu no have no money fi spend no cocky fi unnu because unnu hole no good so unnu have fi pay fi it I don’t blame the man dem unnu just bitter go wash out unnu salty smell bad pussy maybe den somebody will stay wit unnu .. ratty may ugly but a vex unnu vex because Fabian look good bad , & you just mad go get some more money & send you bitter because the man no want you go jump. & hop off the man & him child mother the ppl dem never kill nobody fr dem born so no bad blessing can’t deh pon him a vex you vex because him nuh want you the bwoy tin tin up loud , & you probably look pop dung bitter

15. Fabian dont look good you could see the stress and sin depon him. Fabian need fo stop with the fb live videos because you can see the tiredness in his face and the bags under his eyes. He may not be as ugly as ratty but he aint no different that ratty. Any girl whe go ah jamaica go pick up any of dem hungry belly mon whe down deh or any deportee dem ah idiot. All them parkside mon dem down ah yard ah dead fo hungry because of them sin. Nicky ouch run fabian out her yard

16. YOYO FROM CHAMPAGNE CREW IS A DEPORTEE BUT YOU NUH SEE HIM GET POLITICIAN OOMN AND GWAN BACK AH SCHOOL . WHAT THE PARKSIDE CREW SO BUT DANCING UP IN VIDEO AND LOOK FOR OOMAN FI SEND CLOTHES

17. Grant2017 stop defend Fabian it don’t matter if it was two decades ago he had no right to cut her in her face. Fabian is no way shape or form a decent person. He never mine none of his Pickney dem and posting pics with sparkle and his kids when he was a deadbeat dad. Ratty ugly crosses Killer should still be in jail and never see the light of day for all the people he murdered.

18. Wow niggaz still on fabians dick.. probably some some salty bitch that he done ur bank account .

Leave a Reply to Grant2017 Cancel reply