WHEN BALLER BERIS PAY ME?

BATTY BWOY BALLA BERIS WEH HAFFI F**K MON INA DEM BATTY FI DI TINGS HIM WEAR AND PARTY HIM KEEP. LOVE HYPE BOUT HIM HAVE DIS AND THAT AND WHEN PARTY TIME COME HIM HAFFI BEG AND SUCK HOOD FI A RIDE FI GUH HOME. MI HEAR SEI HIM MON DID DEH A HIM PARTY THATS WHY HIM ASK MAFIA MEDIA, TMILLER, & HOSIMAGES TO PRIVATE HIM PARTY PICTURES DEM NASTY BATTY BWOY WEH GWAAN LIKE HIM LOVE WOMAN WEH F**K OUT BATTY AND CYAH MIND HIM PICKNEY BUT FOREVER INA DI PEOPLE DEM PARTY A FLOSS AND GWAAN FI DI MONEY AND CLOTHES HIM F**K FAH. STOP PAY OFF GROUPIE MET FI TEK DOWN YUH PICTURE DEM BATTY BWOY BALLA STOP F**K MON YUH LIKE NASTY BATTY BWOY YUH

bb

11 thoughts on “WHEN BALLER BERIS PAY ME?

1. Please tell me this is not true the man is not a batty man, he is one of my facebook friend and he always have something to say, but all and all his a cool guy, he try talk to me but wasn’t never interested in him, but do not tell me the man is undercover batty man that just can’t be, he seems to have a good work at the golf club so if he has the money like that why not dress up from time to time… What a scandal fi real lol

2. He’s sexing men to look like that? I’m sure there’s a fluffy out there that could do the same thing as the batty man, probably more