WHEN YOURE A SIDE CHICK AND DI MAN NAH PLAY

38 thoughts on “WHEN YOURE A SIDE CHICK AND DI MAN NAH PLAY

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

mi seh mi ah dead to rass!!!!
    da gal ya uglyyyyy no sa! she eva deh a klassique a chat up inna ppl man face

2. Good for her. Ah put up borrow man picture like she fully own the man. No ring pon finger no claim. Have a seat back. Him fool too. Cant f**k with crazy bitches. That’s what desperate sidechicks do.

3. Never ever f**k with a dancehall man serve her rite seeit deh there was no reason for him to come @her like dat him could a send a dm ignorant jankro not even all dat him better have money

4. Suh why u tek that fu**ing pic in the first place?? If u know u have woman why u a pose uo & a cozy up with other woman inna pic? Acting all lovey dovey. Kmft

5. Brando cash wey the pretty black deh a wen u an diva hook up if i laugh i fart mi think u was a married man. What a gwaaan

6. MY WORD!!! :nohope :cd
    GIRL, MI SHAAAAAME FI YUH BADDDDD!!!!! LMMFAOOOOO

MI CYAAHN WAIT FI SEE MI LIKKLE FRENNY, SUH WE CAN LAUGH OUR F-ING ASSES OOOOOOOFF ABOUT THIS! DAH GIRL DEH REALLY BRIGHT AND VALIANT, THOUGH! AH TRY BANTON PPL AND DI MAN SHAAAAAME HAR, LIKE DAAAAAAAWG!:ngakak

7. Look pon HIM too with him all of a sudden through him turn dancehall promoter HIM a gwaan like him hot it bun HIM say the gal bust him secret a that him not even cute just color HIM have these bitches too them too damn frighten so a good fi her!

8. YUH SOON HEAR DEM TRY SNAP BACK WID THE CLICHÈD “HOOD LIKKLE…..CYAAN F@CK”, BUT WE’RE HERE TO REMIND YOU THAT YOU MADE IT VELLY CLEAR, THAT YUH “HAPPY BAD”! :ngakak

9. But by taking the pic in public plus allowing a photographer to take the pic nigga u already out there foh with you crop him embarrassing bad

10. Lawwwwks, yuh flying high bout yuh nuh stress, and baps, di man juss come clip yuh wing suh..seeit deh!..

Side chick, stay inna yuh lane. :ngakak

11. The man shame her bad kmt him could a call her and tell her take it down but the way how him shame of her lol rass this one too funny. Trust she will f**k him again she have a desperate look

12. He’s a pussy, never have to talk to the lady like that, he could’ve call her on a 1 away. I hate man that are asshole. If she f**k him again, she deserve to be treated like a hoe.
    I can’t even laugh at this shit, it’s very embarrassing.

13. Side chick or not if him never want to be seen with her, why take a picture? Dem man yah disgraceful, smh. Next thing, mi lady this is not how you make a statement. Go back under the rock and find yuh shame. These dancehall people always want to be in the spotlight.

14. Yes brando u secret dem bust out that u did want popularity so now u get it u make sure u run cum talk say u can’t F**k before them do it cause u know a true me no know a what gal see pon this fool him slow like A good fi her thou dem too desperate fi idiot man !next dancehall waste man community cock

15. @Bad and Boujee, Ah mi fi tell yuh! Mi seh, dis rasshole naily gimmie asthma; dat weh mi nuh have, tuh rass! Di ‘MOUNT AH TIIIIME mi haffi read and reread…! Hmmft

16. People uno get it wrong
    Anuh chevy dat in the pic it is the cross yeye gal
    I think a Adrian or something she name
    Chevy comment bout she happy and the man
    Comment how di gal Mussi mad dwrcl lmfaoooo
    Me no think dem deh but da gal deh
    Always Deh a klassique a watch d man dem play domino
    And a beg 20-20$ fi go a expressions.

17. She call herself diva also.Chevy call herself diva also everyone a diva now.But that not Chevy up top and the cock eye gal dat poor Marlon

18. Exactly why take the pic…clearly he posed for it! He’s looking directly into the camera FoH! He is a waste man! Those the type of men that tell you sweet nothings in private and in public him a try diss you…Foh. My girl low him out and shame him back “instant Block and delete” (in my Alkaline voice) js

19. OMG….what is it about these dancehall men and the females that gush over them….smh…..that’s why I have never attended a single dancehall party…..not ever….lessen my chances of running into them. Jamaican females, there are way better men in America that will love you, treat you right and help you on the path to success. Stop let these Jamaican men disrespect and mistreat you and lower your self esteem.

20. You unhappy people don’t even kno the f**king story me friend and brando was arguing and the man make his anger get the best of him unno need to leave dem alone cause everyone make mistake

21. @ samantha u and ur friend are both doormats and man mascots if u think that sort of behavior is acceptable from a man, vex or not. I shudder to think what u telling your daughter. The embarrassment wasnt necessary, if them nuh deh pon nothing just low har out but that never look good. And she is a damn fool for taking him back and u are an even bigger fool for thinking something like that is okay. u have to draw the line somewhere, can imagine how your man buss your ass and u take him back and put on make up fi cover up the bruises and say he made a mistake cause his anger got the best of him. low self esteem thot. Bout unhappy. If your friend is happy then mi nuh want be happy cause a the biggest poppy show this me ever see inna mi life