Mi buy one a di Keyshia outfit offa ebay di odda day and a dis mi get. Lmao, a joke. Dis is di pic dem have up a advertise di…
NO MANNNNNNNNNNN PEOPLE FI LEF BUT NUH SUH!DING DONG HOW DIS HAPPEN?????????? COME TALK TO MI OOOO BECAUSE YUH USED TO SLEEP WID DI GYAL DEM AND TEK KENISHA BANTAN…
Shoot out inna BX Met anybody know why dem bokkle boom boom ?! Why dem young gal yah weh nuh reach 30 yet always inna problem cho BBC !! For…
Keep your hands — and opinion — to yourself on the subway. What began as a young woman taunting a man on the F train devolved into a wild subway…
Entertainer Ninja Man, his son and two other men are to be tried for murder in the Home Circuit Court today. The artiste, whose real name is Desmond Ballentyne, and…
DEM SEH DIS IS CHINO NEW OOMAN..CASSEY.. CAN SMADY CHECK IF A DI STRIPPER CASSY FI MI DI PLEASE……CAUSEN SEH………… :nerd YENDI IS HAR BADIE DAT IS HURTING YOU?? OR…
Met dis gal berry is a man mascot or wah when dem Mek Instagram dem say it’s a social network fi people socialize wid each other but this gal berry…
Berry u ah worry bout the wrong person dwl u seh u get x5 so u babyfadda can stay wid u longer but him still use the x5 go pick…
This is chubby mad dem weh strawberry hide and go weh wid and people see dem a new rock a hold hands and a kiss up like lovely couple…. this…