People who live in Chesterfield say they hope and pray each day that no one from the farming community becomes so ill as to need emergency assistance. “Living in this…
NOW DERE IS DI MESS HALL……WHICH IS DI BIGGEST TARPAULIN ………EVERYBADDIE GUH UNDA DEH WHEN DEM READY…ALL DI OLE SKALLAWA DEM……..AND DEM COOK NEAR DI HENG UP…DI SECONDARY ROOM WHEY…
QQ you ever Inna problem damn ah wah do you suh!? You can’t just humble ??! You havd a child QQ bella need yuh more than anytinqq be a madda…
I CANT SAY THE WORDS…………BUT THE PICTURE WILL SPEAK FOR ME Rotten batty tino why yuh suh hype??& nuh stop wear out di gal dem clothes one ting yuh sorry…
Mr Community cocky Kirk M— 2015 a come to a close an u must do better by your wife. Stop wh*re out you lickle piece a d*ck now set an…
AND DIS NUH PUT PAN NUH LEDGE……..CAUSE DI EDGES HAVE BEEN HIT WID MORE DAN A WEDGE…DI EDGE DEM WAA BAWN OVA
Sweets follow the least amount of ppl yet she have the most followers. Robbas post di most sh*t an still deh a last. Move in silence Robbas. Take a page…
https://youtu.be/lj8rePX2G3c
DI KOHRROW KOHRROW PAN YUH TONGUE AND HOW YUH A DRIVE INA DI PEOPLE DEM COUNTRY WIDOUT A LICENSE. DI PEOPLE SEH A DAT DEM HATE FRETTY