MET REMEMBER FABIAN FROM PARKSIDE ALWAYS ON FB AH HYPE AND ALWAYS AH BOTHER PEOPLE AH FOREIGN FI SEND HIM MONEY. TELL DEM DEPORTEES AH NUH WE SEND DEM BACK…
Dear Met, Metters and Peepers, We in Jamaica have become so impacted by Globalization that a large cross section of our population has bought into the American Dream. Thus it…
WHY DI MAN DEM WID DI BIG NOSE LOVE GET WHEY INA IT SUH? MY GAWWWWWWD..I SWEAR HIM NOSE WORK MORE DAN HIM TONGUE
The peace and tranquility of this Hanover farming community were shattered after unknown gun-toting assassins snuffed out the lives of two well-loved community members Saturday night. The dead men have…
MI LIKE HOW DI LADY JUS PACKAGE EVERYTHING AND DASH IT PAN HIM..GUH LOOK WORK
sam gotti from me come jamaica me see you all over the place with this dirty looking girl looking like one a them dirty stripers like wtf wey u find…
MICHIE YUH NEED SOME FI YUH LIP TUH
MI NUH THINK SHE SEH SHE DID DEH A LAWYER OFFICE WHEY DAY??
Dear Met, This disturbing incidents of alleged rape against the Moravian pastor has been bringing out the worst in some people. I will be specific and say that these people…