No met this serious.. Shortman breed stacy and run gone a Jamaica gone married to one american woman.. Stacy yu nuh learn… after everybody tell yu bout shortman yu still…
SENDER-Dougie approve the message and dolly clean off down to the half ass apology dwrcl
DJ KIDD YU CUM AH JAMAICA AH F**K DUNG DI PLACE YU NUH FRAID YUH GI YUH BABYMODDA ANNODDA SCRATCHING WID YU DUTTY BUDDY
Tanisha yu claim say yu a hot girl and can’t post yu man face cause yu a f#%k people husband. All de teef yu a teef clothes an shoes gi…
Shakiera confirms the love triangle tween Bobby kim n har but say it ova Kim stop presha mi dwl but if they help each other screw man why can’t we…
We need to address this little gyal she not ready and she is no fashionista. Y she gone a the people them classy event dressed like she a go sell…
SENDER-Busy signal baby mother the worthless one ….mawga!!! ever look like a hot mess…. I wonder why he never take care of she and she is his first child mother…
Met dem two boy yah a wear made in China Gucci!! and a hype a discovery bay on people!!! duty Juba you dis the woman and duty seon stop act…
Tell Simon plz to plz kimmie alone she own only a bed ok in a the livein job that she do thank yu
SENDER-Oh my Rachel aka Leanclean is sick again. Now tell me something if food is your medicine and Rachel you seem to be living a healthy lifestyle.. how u can…