Met see the gal name Mizza weh do the song with the strykk a talk bout every contestant will get 5000 Dem do not have dry shit in dem ass….
Gooday MET; this is the comment that made leanclean private her page yesterday. The person blasted her for being a fake. No matter how them hide behind IG screens them…
Dear Met,Metters and Peepers Happy new year to you all,I’m just here wondering if some of the negative trends will get left behind in 2016! I saw a couple of…
YUH PROFILING INA DAT MESH BOOTS AND DAT TEAR UP PANTS INA DAT 1000% FAKE FUR JACKET AND DAT RIP UP JEANS..COLD A TEAR YOUR BODY RIGHT UP..NOT TO MENTION…
Mi say mi investigator spirit up inna di morning here Dolly put back di pic plus a pic of a $7 bunch a rose with the $1.29 Lindor chocolate Dolly…
AGEN………HI ERRICE…YES DI SLIM IS WORKING ERRICE AND DI COUPLE TRACK WHEY GLUE IN A GWAAN WID TINGS..MMHM YUH READING MUM
DI WHOLE UPT LOCK DUNG DEM PAGE OO…DAT MEANS DEM OVA YAH A READ AND A SIZE ZUPPPPPPPPPPPP…WI NAH LOOK DI TEA A GWAAN DRAW IT NUH READY FI SWEETEN…
SENDER-SHAKA YOU TOO BADMIND STOP BRING BELLY FOR TAMIKA TRUE GIRL LIFE HAPPY Shaka you say you go there with gold spoon in your mouth to me you only go…
Im a female that Devarie has been trying to get in bed with him, but I’ve been hearing his name in the streets not on good things at all. Always…
Nikki new year and u face look tired already Guess d p***y juice na work again