Like down a Hiroshima
Did you leg get skatta
Then me hear a long pause like the
Phone disconnect me think a me net
Then me hear hello hello and me say YESS
And she admit her things only get skatta joe never get no grind
This nuh nice it nuh nice it nuh nice

0 thoughts on “A SONG BOUT ISHANFOOTSKATUATION

1. Such a pretty girl with such ugly characters. An go see she ah hype now like ah sittn good she do. An de wutless family dem not even a try discipline/correct ar…dem ah big har up like she ah hottest ting ah road. Ishawna, YU RIGHT YU LEGENDARY CAAWS YU BRAND FE LIFE AS A PRETTY, WUTLESS, NO CLASS, WASTE OF SPERM!!! An yes ma’am dat ah go live on and on and on….

2. Studio mattress and media whore Ishawna……..go away!!!!! This materialistic hoe has no talent…..nudity and fawking is her claim to fame.

3. Uhmm…Ishawna nuh do nuttin weh sumbody inna the situation wouldn’t do. Foota came on tv bragging proudly about him cheating. After a nuh him fawda she phukc. Society too double standard. Ishawna a big ooman. She gi har “good good” to whoever she want. It is not for foota or any of us to decide. So judgmental.