CEASAR IS DUE HIS DUE- MAVADO AND BOUNTY WAR

******The post below has many errors..unno can read fi now and I will correct later********
killanvado
Bounty Killa is known in the Jamaican underground music industry as the boss. It has been that way since the late 90ties. He is the man/artistes that most Jamaican selectors listen to. The power to make or break anyone’s career was in Bounty Killa hands not only because selectors listened but because of the respect Jamaica’s streets had for him. People listened to Bounty and followed his logic even when they made no real sense. The careers of Mr. Vegas and Lexus saw rough times with Bounty Killa on their backs.
Both artistes were targeted by Bounty because of women they were associated with that ”belonged” to Killa. The women that caused the feud were getting their lump sum monthly allowances from Killa and he thought ”he had them”. One young woman was living in an apartment paid for by Killa and it was said that Mr. Vegas frequented the apartment more than Killa himself. In Killa’s defense, Mr. Vegas not only stole one woman but two; there was a situation with Foxy Brown , before Spragga Benz swept her off her feet and from both men.
Being a part of Killa’s camp would guarantee that your music was played by the top selectors and disk jockeys and after some time an artiste would make it big. Killa asked for nothing financial in return so many thought the situation was a win-win.
Mavado who to date has had the most fame out of Bounty’s clan, at first appeared to be the most humble and focused. Many said he had trouble reading and have taken credit for allegedly helping him to read.
The first real scandal that rocked the Alliance camp was an internet beef between Mavado’s baby mother Gavesha and a young woman who used the pseudonym Ava Taylor. The feud was said to take the internet by storm as it was said that Mavado provided Gavesha with details of his relationship with Taylor, even after it was said that Taylor had helped him by supplying him with clothing. His now wife, Monique, joined in and pretended to help Gavesha in the feud with Ava Taylor but seemed to have wormed her way into the DJ’s life.
The feud helped to put Mavado on the map and his years of dedication to his career began to pay off. Many news paper articles were written about him and bookings started picking up.
Because there was never a formal contract with Mavado and Bounty Killa, it was said that when booking requests came in for Mavado, many were told that they would have to book Bounty Killa too. Producers grumbled about the idea because booking both artistes meant more money and at the time, it was Mavado who was really being requested. It was during this time , Mavado’s manager and former Alliance manager, Julian formed a close friendship. This was the beginning of the end because it is said that Mavado missed countless opportunities because of this 2 for 1 deal.
Allegations are that Julian got in Mavado’s ear, telling him that he was now the man and much bigger than Bounty Killa. It is further alleged that it was Julian who by diabolical means separated the men because by booking Mavado as a solo act, he would benefit from more bookings.It was said that Mavado was told over and over that he was the best artiste and he should command respect from Bounty, because he did not show him respect. Busy Signal also fell victim to Julian’s wiles for a period of time.
Mavado shined under Julian’s coaching and began to distance himself from Bounty Killa very slowly, craving the respect Julian claimed Killa had not shown him. It was said that Busy Signal found out quickly that it was a money making tactic of Julian and felt that he was being short changed so he severed the relationship. Mavado remained. Busy Signal’s travel documents were said to have remained with Julian for a period of time…..
Ricky Trooper’s YouTube video along with the Dudus extradition left a handful of artistes without their visa’s to the United States. Many were accused of overstaying but the majority were said to have had criminal associates and gun charges. All of this happened when Mavado was about to make it really big. A wrench seemed to have dropped in Mavado’s manager’ plans.
In Julian’s bid to make Mavado a star he befriended the now incarcerated David Rainsberger, a young man who was in a senior position at the American Embassy. Rainsberger liked the attention he got from the star unbeknownst to him that he was a part of an intricate plan to have Julian’s star back on the market. It was said that Rainsberger and Mavado were inseparable to some degree.After a few short months, Julian along with Mavado stated their plight of not being able to travel to the U.S.
Mavado and Julian softened Rainsberger by inviting him to their parties ,taking him to his neighborhood and to every where they could. It was at one of the parties that a then married Rainsberger met a young woman and formed and adulterous relationship. Killa was informed about Rainsberger and the doors his connections could open but he was not allowed to get close to him as Mavado and his friends had. In actuality , he was the very last to find out about the depth of the friendship and the last one in line to get a visa. The Gully clan was told to keep quiet about what they had gotten.
Killa was told that he would be helped and he made plans to return to the U.S even before he got an actual visa in his passport. It is alleged that he planned to engage a young woman in the U.S he had dated years before, work for a while then retire.
Contrary to what Mavado said to OnStage , he was fully aware of Bounty’s birthday party celebrations and its location. He had scheduled a meeting with Bounty and Rainsberger there which was supposed to have resulted in Killa’s visa being materialized.
Mavado was given a total of 9 tickets and was told not to bring his entourage because Killa wanted everything to flow smoothly and for Rainsberger to get familiar with him. Things did not go as planned that night.
Mavado and his friends arrived and as usual he did not have enough wrist bans. It is common knowledge that when Mavado has an appearance he receives a certain amount of passes and he always requests more, even if he is a no show . He did not contact Bounty about additional tickets that night because he was already warned .
Patrons at the venue said that Mavado had already gone in with his wrist band and his friend Connie along with a few other young men slipped behind Mavado and tried to get by without wristbands.Connie was asked by the officer for his wristband and he told him that he was with Mavado, it is said that the officer told him that he could not enter the premises without a ticket or wristband and it is alleged that he pushed the officer and proceeded to punch him. It was not the officer’s first time at the door, he was known to many patrons but what Connie did not know was that the officer had his firearm with him that night. The officer was said to be overpowered by the young man and discharged his firearm causing the party to come to a screeching halt.
Bounty Killa was informed of what happened and was livid. He was told that Mavado’s friend Connie fought the officer and was shot. He was upset about Mavado going over the number of people he was told to bring and that Rainsberger had to see the commotion. Connie was taken to the hospital and Mavado felt that Killa had disrespected him by lashing out in front of everyone and what Julian sang in his ears had come ”full circle”. To him,Killa disrespected him and not the other way around. Part of the reason why Killa was upset, not only involved his visa, at the time he thought Mavado would have benefited as well. Killa was the only one with an empty passport and he didn’t know it.
Later that day, Connie died.Two days later, the officer’s visa was cancelled.
Mavado and Bounty communicated, he told him that he had gotten his visa back. Bounty realized that he was out but still didn’t know that Mavado’s other friends had gotten travel documents. Killa blamed Mavado for the melee insisting that had he listened none of what happened would have happened. Mavado used the fact that Corey Todd’s wife was his ex-girlfriend to say that the bullet was meant for him when in fact, many people at the scene saw what had happened and confirmed that Connie had gotten physical with the officer. Also, it was not Mavado’s first time in one of Corey’s buildings. Mavado however, wanted Bounty to believe what he said, not what the other witnesses said.

Bounty’s party was in June 2011, by July , Mavado was said to have given his cousin Chase Cross a song ode to Gully but dis to Bounty Killa. The song cited jealousy stemming from Mavado’s success. At that point, Connie was not buried yet. Mavado traveled and spoke to Killa the song spoke of a success that had not yet happened , obeah and spoke loudly that there was no friendship. Mavado did not state his own feelings to Bounty, in fact by the December of 2011, they were seen at parties in Jamaica as if nothing had happened. Men from Gully-side were travelling and doing shows. Flex who was signed to Hapilos was the only one who did not get involved with subliminal messages in songs. Mavado got signed to Kahleed’s label
The September before the December David Rainsberger was reassigned and later removed. It is alleged that U.S authorities stopped Mavado on one of his trips and an investigation in to how he had obtained a visa back into the country began.A marriage was said to be the only way to cement his footing in the U.S. Mavado married Monique, the ex-friend of his baby mother Gavesha, in Miami 2012, a wedding he denied for months. By this time, Rainsberger was in real hot-water. Bounty knew nothing of this, the only hint he had was that all of the men from Gully who traveled had their visas revoked. Flex who was traveling with Mavado at the time, was called back to Jamaica and asked to report to the police was not allowed to continue his tour because his visa was gone. Mavado denied any association with Flex at the time . Flex was outraged, not only because of what Mavado said, but because his visa was gone. He voiced his upset in song.What no one knew was why Mavado had denied the association . We now know that it was at the time when investigations were going on into who Rainsberger had given unauthorized visas.
Busy Signal who had an air of mystery around him was extradited by U.S authorities.
Little by little things began to add up to Bounty but the extent of Mavado’s loyalty was not known until the documents of Rainsberger’s trial were released and word hit the streets that Mavado had given instructions on who should or shouldn’t get visas. The court documents listed Mavado and Julian by their initials put a wrench in the trust and a truck in the friendship. Artistes felt like that had been sold out, Busy Signal’s camp was said to be pointing fingers at Julian.
>>>>I am guessing that this is what Mavado is saying that Killa is calling his name about<<< Mavado made subliminal insults in songs but still spoke to Killa whenever he saw him. It was not Killa who spoke to him as he said, it was the other way around. Late last year, Mavado celebrated his birthday at Club Famous and invited a U.S Rapper along with Bounty but placed Bounty's name much smaller than he had the Rapper. Bounty used this a leverage to sever the already strained friendship by voicing his disgust on Instagram and Twitter... <<<<<<<<< Will do some more investigation into the claims of Connie being used as sacrifice>>>>>>>>>

0 thoughts on “CEASAR IS DUE HIS DUE- MAVADO AND BOUNTY WAR

1. i have never heard of such @#$$ in all my life! @met is how much dem pay u for this write up. first of all http://www.youtube.com/watch?v=UzuQmsD3q7Y fastforward to 13:25
    of that video stroy is plain as day to see… then look at these follow up jamaica eyes jus a open to death squad mavado said this years ago .. dem pay fi kill mavado and fail http://blogs.jamaicans.com/yaadinfo/2011/07/18/jamaican-police-death-squads/
    http://www.jamaicaobserver.com/news/Four-of-eight-accused–death-squad–cops-denied-bail_16453659
    4 hrs ago look at this >>http://rjrnewsonline.com/local/eleventh-death-squad-police-to-be-charged-by-indecom open unnu eyes

1. What does the death squad have to do with Mavado????????????? u fi stop it now, Mavado was ahead of Connie when he was shot MANY PEOPLE SAID THIS. Nobody cannot pay me fi lie Mi talk whey mi know..Same so u did a run mi down bout Kartel, how did that end up?
      Pay to kill Mavado for what????????? :travel

1. Di amount a basket unno give JCF fi carry blood it unbelievable. Nuh Mavado same one him fren dem beat up di man a country lick out all di man teeth over what though?? He knew where he was headed was not a good place wid all di man dem whey did a trail behind him so mi nuh blame him fi lef fi di U.S but nuh tell no lie pan JCF bout paid fi kill him because if that was so him woulda dead ten time over. How much time him go ina Corey building before? kmt :travel

2. The regular doorman, a active duty police officer, a hit man and the intended target walked by? lol only to stand there to tell the “body guard” that him need a wristband..then all hell broke out and body guard get knock.
          :kr Walk…walk on bye…lololol :travel :travel

1. Met a dem time ya u fi exclusive….who di hell fi pay yu…….BRUK BAD KILLA???….when dem seh killa bruk and nuh have nutten…so weh him fi use pay yu ???? Connie a mavado “bad up man” so him push di police and go all out …and di man done him ..a nuh every day bucket a go well it drop out….if anybody wah kill mavado …him woulda dead long time…mavado spread propaganda fi big up himself ……mavado fine a few lef overs in his pocket and all of a sudden him rich …………….

1. hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy real di way mi cudden even badda write a only because mi know people wudda ask mi nuh know who cudda eva pay mi dem too brite man ..killa bruck as to what dem seh..dats cool but he dont owe no bills though :hammer

1. Mi a go Joe office and tell him fi cah mavado go small claims fi di 500 000 …and den mi neva hear a man a seh BRUKBADBOUNTY OWE DEM YET

2. never but all when sting and him tek joe money up to the time he was calling asking for tickets ..n him neva go n neva waa return di man money..but I applaud how he was at 2013 sting because he was very humble even though he got shoved off cable etc.I respected that

3. Mi nuh have no respect fi mavado l..him lik out di lik yute teeth and man handle di yute fada infront of him …because him cah pass …but a wish a did some man him buck up pon mek dem done ….and nuh wah pay…..no respect …..

4. Very full of himself and when u tell dem bout demself dem draw badmine cyaad.I used to hear he was very quiet..lot a people did have more love fi him than kartel but he is sneaky..dat mi nuh rate

2. One tin a sardine a day and 2 dry crackers and now a nhame steak movadao de pon death squad list???? :ngakak :ngakak Ace! Stop dreaming.
      Wid niggers like that as friend it betta yu keep company wid a pit a venomous snakes.
      JCF THIEF YU WHITE FOWL? FOH

3. Change yu name. YU IS A LIAR! Yu run dung the woman, she give yu FACTS and yu gone pon JCF and death squad argument…lol IRRATIONAL MUCH???
      A could a rass china dat nigger was gonna get shot! Violation is Violation. Movada being a pussy is just that!

1. Phantom di way him gone off di script …when di song did mek and people pre it good ..to how it write people figa say a vado write di song to di beat and words..I cannot believe him say vado vex wid chase cross because a di song noh soh :tkp

2. PP killa dem did have off vado eno but u see when rainsberger ting drop that was it for him and he knows this

1. Nu MUSS…bowi whey yu feed a box bread out a yu mouth when him have bread fi nhame IS A BITTA ENEMY!
          Good Bounty didn’t get into that shit cause him could always try again widout that shit ova him head.
          When last Mobado touch yard?

1. Him go Jamaica often enough ….He is very gullible him a talk bout busy mean like star apple but it was because busy see say a money ting julian deh pan but him like di sweet talk man

3. MY GIRL DEM HAVE SOME MARKS MAN A JAMAICA WEH ROLE WID POLICE….MAN LIKE DEM STAY A MARS AND SHOT YU A EARTH …..MAVADO FEEL CUTE AND DEM DEDE A BRUSH BACK HIM HAIR ………DAMN LAMEASS :hoax

4. MET YUH A INFORMA ?A WAH DISSS FAH, DISS DON’T PROVE A TING. IN LIFE YUH REAP WHAT YUH SOW !!! BOUNTY GET A CHANCE FI DO GOOD WID HIM LIFE BY MEANS OF MUSIC.INSTEAD HIM FOCUS PON STREETS, BADNESS, GYAL OUT, PARTY OUT BY BEEN BOSSS. MET IF YUH WANT TO DO SOMETHING SUBSTANCE , WHY YUH NO WRITE BOUT DI PAYROLLA SYSTEM WAH BOUTY USE FI KILL JAMAICA MUSIC HAVE DIS JOCKEY A PLAY MUSIC BY ONLY CERTAIN ONE ARTISTS ALL DAY. WHO A MAKIE OR BREAK DEM CAREER NOW? GOOD TALENT, BEEN SMART, BADMIND STILL A KILL DEM DOH?????

1. I can see u dont know what u talking bout though. The selectors will tell u that bounty a one artiste whey dont do payola..they will also tell u that him nuh encourage no man roun him ina badness but I will no correct u…how u doin ..u fine? :kiss

1. Time too hard mi haffi stay down mi cyah afford fi up up rite now but mi satisfy very easy cause mi nuh red eye

2. What does death squad have to do with mavado. Of u never know police was trying to pon the shooting of a police woman killed in cassava piece to mavado. At sting when he said “shoot we shoot police” in the clash. After sting was summoned because of those words which was the partner of the police officer who killed Connie. How ironic! It’s called revenge for something he had nothing to do with

1. I would never say people dont face situations because a di police but dont give them more than what they should get because as something happen unno same one whey a lick out pan di police call di same police fi justice

2. If there was a hit placed on Movado by Corey todd and the police do you think they would do it infront of Corey’s club? Wouldn’t that be jeopardizing the future of the club and put the spotlight on corey himself. It nuh add up bredda, no well thinking person nah guh do that.

1. But Firebrand if Corey neva drop a hit pan Kartel who did a try kill him is Mavado him a go put hit pan? Oh God man dem fi do betta

3. Yu full of it!
      Met, dis blogger gone clear off a de manuscript Met write all de way to JCF! lololllllllll

4. The same can be said that she don’t work “a jamaica where JCF HAVE FI FACE HEARTLESS CRIMINALS [day in out] day in and day out. lolol
      whose phucking who? lolololllllllllllllllll

3. u have ur say but nuff ppl on the ground know things too cause a we face dem day in day out ..and dem police killing squad wha every day one more a get lock up is the same one dem try kill the yute…u see mavado inna quad nuff time before killer party ? where which part that announce ? killer party was the only spot dem knowhim ago fi sure so dem plan dem thing good!

1. Same excuse Kartel use when him did a murder people like him a serial killer…Mi know fi a fact Mavado went to quad before that was not his first time .

2. Also u a talk like what Mavado say a sting was a good thing..Tell him be more responsible wid him talk because if mi a police and mi hear him talk so mi a walk strap everytime fi man like all dem…render ceasar his due..u cannot..Connie’s death was unfortunate, Killa could have given condolences…it was not di killing alone why mavado did have up killa a long time it was slowly brewing..and mi a go ask u..if a jus di night of the killing why mavado vex.why chase cross have so much to say in his song?? solve dat mystery deh fi mi…As artistes they need to be more responsible..If music a music..if a badness a badness..they cant have both and dem fi stop walk wid di bag a man whey dem haffi feed.

1. yesssssssssss dat is what dem environment teach dem…if mi did waa deal wid him proper I woulda talk up whey di people dem a cassava piece talk bout him den it wudda look personal because it really bad ..him love play victim when him wrong i dont like that part at all

4. mobay incident same thing him hit the man car fi spite when it come in media how man get chop up ..teeth lick out .. gun recovered from man wha a try buy out case all sorts of garbage which when it go court is 100,000 dollar fi malicious destruction not 1 medical report was shown fi chop up and lick out teeth .. met we as ghetto yute face it and with all due respect to you u cant tell me nothing bout this situation and bout sacrifice kmt!! thats the only reason me ask if u get pay cause u a go overboard!!

1. I said I would investigate the ”CLAIMS” mi neva one day mek dat claim but people are saying that n i said I would find out why…wha wrong wid dat? As to di crash it look like u dreaming…If a so it go as u say…why vado send fox go pay off di man? If the man was just out for money he would have taken it unno fi do beta man :travel

2. Bloodbath “we as ghetto yute” Nhame dat! Onu ALWAYS sink to de ‘ghetto youth’ bullshit fi try fi compel people to onu phukry. Yu don’t know one rass or yu wouldn’t so IRRATIONAL and a chat bout death squad.
      See Firebrand RATIONALIZE it fi yu…go ‘ghetto yute’ dat! Bunch a rass ratbats a give POOR PEOPLE BAD NAME. Mavodo will reach back a de “ghetto gully” from whence he came….ungrateful puppy!

1. yep yep..ghetto yute is the new race…ghetto bull shit ……so tired of them a blame dem illiteracy and dumbassness pon demographics………tear up brief nuh have nutten fi do nutten ….mi nuh know a who woulda waste dem money fi kill him…di solja slap him inna him face and him a talk bout car crash wah ppl believe seh him deppon death squad…police wah kill yu a jamaica …dem kick of u door wid dem marks man …..Mavado need fi go learn fi get a tutor

5. me know ppl wha see mavado and chase no deal and vex becuase of that song cause he did it when vado deh a foreign u forget??????????????????????????

1. _________________________________________________________________________
      no sohhhhhhh u good…chase dem vex because dem visa got cancelled sir :ngakak

1. Mavado was seen with chase many times after he did the song and the song was direct from vado to killa…it spoke of mavado’s possessions not chase’s …lawd mi baddie no soh

6. because the same dutty jcf go the man yard and tell him fi ask fi 500,000 fi a door wha cost 40,000 the car value 200,000 toyota old corolla . so police same one say dem fi compensate the man and use the man as bait fi try mash up vado ..atempt failed. fox freed aswell right met??????

1. mi done wid truth because how fox free and him run go farrin n feds scrape up him fall e tee? :hammer

1. I dont know if fox free because di last time we check dem cudden find him and him did run whey go farrin mi done wid u now :travel

1. Now we will soon hear that Hansel and Gretel along with the teletubbies were at the door…..*$##&**

1. Real YU MAD….it was the Big Bad Wolf, Three likke pigs and Humpty dumpty. Humpty get shot by Peter Piper doe and dem couldn’t put humpty back together again.
          In the end the big bad wolf migrated to de states and sell out all a de ticky ticky nursery rhyme characters…lol

7. bounty killer was not there when it happened full stop. Go find out from you friend at the time wha happen..connie u friend to go look fi di man a hospital! go tell the man mumma wha u know to – condolense simple as that! mavado awake up out him bed fi go mash up killer party widhim wife and sister?oh plse

1. Me think we did done slaughter entertainers fi a while over here. Court is back in session…lol
          Real yu sharp!

8. ahahahhahaha so i know u slipping ahahahhah!!! fox deh jamaica ..case dash way longtime (facts) rymeminister new yute wha a run mobay foxxxxxxx artist…go look it up tru u cherry vine..i wish i could do that walkway with the bag pack lol

1. fox deh where???????????? no soh :ngakak
      u se fox charge drop dis yah charge drop and di news dont report what u said…is di same fox get hold here some months later sir in florida sir

1. Phantom all when it deh pan deh him betta know him cannot believe…when mi put say mavado married julian drop big statement knowing a lie dem a tell..u tink dem easy

9. no sah you really need a written apology when this done …fox well comfortable in ja .no case pending (fact) so blah blah n have a great day wid killer little money wha him have lef. no house discuss dat!!!!!!!!!!! >> old car man

1. u know di truth come naked das y we cyah hangle it…start appreciate your nekkidness den come back :kiss

1. Me a send out love to truth to…. :peluk :peluk :peluk Wish I could send you a coat fi de nekidness Met mention…lol

2. Di way mi hear say killa hate dah site yah and u waa come dash di money whey u seh him doe have pan mi…All dat should be a sin…mi a draw up some tings wid fox yah now..unless a 3 fox :ngakak

10. ole apartment general i soon find out a which part cause mi sure di oakland one dem seizeeeeeeeeeeeee up… so me soon call dung deh and find out dat!..

1. :ngakak all a dat whey u a say nah stirr wha a gwaan….if bounty badmine a before him bruck so now dat him bruck as u say…a nuh nothing new…mek sure mavado get di no bruck training that is all

11. if any other artist did lose dem house and vehicles everythinng you woulda front page all now not a word on it from u talk the things without bias!!!!!!!!!! R.I.P to connie cause jah know mi feel away life lost and ppl a brag n a chat crap bout u death. mi see killera tweet say connie fi dead cause him think him badd and you nuh lick out ganist dem dutty speach deh tru u hate vado more.. and julian

1. The other day u told me and I wrote it…no news gets front page here only ads…sorry… 🙁
      Mi sure mi did even post it before..I cannot tell people what news fi run wid…di people dem doe business if killa bruck dem nuh care and I cant mek dem care bout wha u care bout..If u a go tell lie say Killa tweet say connie fi dead and den ina di same bret say mi hate vado and julian whey mi nuh tell no lie pan…….n u tell such a big lie……mine u poison uself

2. In truth (pun) you don’t give movado any blame fi de death a yu friend?
      Him carry him to meet death because him know sey the party was exclusive and so much negro couldn’t get in without a simple Wristband that he could have gotten more of upon request.
      Movado could have gone in a ask Bounty to assist with getting the extra ‘heads’ in.
      Movado go in AND LEFT DE NO WRISTBAND WEARER AT THE DOOR! Now, yu friend should have felt a way and step away from the door!
      Listen, Females bruke and and powda house wid so call female friends because a bitch leave them hanging at the club door. But we wait tell we get in or when we see that bitch de next day…lolol
      Same scenerio- Movado pussy movements caused the death, de dude ignorance caused his death, but Movado badmind ways did a create what was to come.

3. Truth go sleep cause yu tired or yu just get a smart phone fi come pon ya come read . Mi know yu phone screen small like a bookie pencil but please mi a beg yu go look in a we archive and read please mi a beg yu cause mi and yu know say yu cah go a the library cause movfrado rob up the money so yu can’t go deh go use the labtop fi read pon so tek time walk good fi mi please

12. @simplicity yes you never know the ole apartment a oakland same one wha trooper talk bout gone now to !

13. A dis we did a wait fah bout visa and sacrifice? kmt. Everything is obeah and sacrifice @met mek it seem like Bounty is not a selfish and badmind person.
    Everybody have dem own saying bout wha happen a quad if a 9 ppl guh or 900 ppl. The fact is a man lose him life weh bounty use to call pon and him just a think bout him party and visa opportunity. Nuh killa come pon tv seh him nuh need visa him guh everyweh already.

1. People say that but I said I would find out..Implying that I myself have not heard about that..I cannot garner understanding for u mahdear

1. Anybody smart know what you implying. Why u neva state that seh “i myself have not heard about that” or dont include it.

14. So how Killa fi pay Met if di ppl dem seh him bruk kmt….A wah Killa do thetruth mek it deh pon ya a call up him name so

15. oh garbage truckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk wid fox mi jus get a 3 way call ahahaha! u lose ..the great fox say prove him get lock up? a mussi wolf u a talk cant fox fi mi belly wooaaaaaaa!

1. a cudda 5 way all 6 way…u more fi tell a lie dan mi because all whey u talk since day yah cyah put pan a check n cash…mi gi raw cash doe

16. so what if the man did have trouble a read? Dat happen to nuff ghetto yute but weh him deh now? The man have mansion pon d hill, apartments (paid for) and houses a foreign. Wha killa have?
    The man bring hope to ppl who cant read but have a talent seh hard work and dedication. Dats y d streets rate him suh.

1. Him need fi draw fi ele obeah man because ele obeah man mus good fi police nah try draw him whey fi him tings

2. GHETTO YUTE LAWS……
        1.You don’t need to learn to read…as long as you have a mansion on the hill
        2. Friend your enemies when they go to prison..just in case you end up there
        3. Try to have relationships with all the women you meet …this will prove your manhood
        4. Marry the cousin with the US green card…even if she was with whoever before it does not matter

1. Anybody seh u nuh fi learn fi read? Unno need fi read ppl comment. A nuff people cant read good and give up hope but the man prove seh despite weh him come from u can still rise and mek it.
          Nobody nuh have time fi ur “ghetto yute laws”.

1. of course u can rise but him fi bring himself wid him rising…his mentality is still in the gutter

17. sexy mama all due respect u know sharon dem still have the thieving money dem may met get a little cut mi jus a ask? and yes killer bruk like dawg thats why him miserable soooooooooo!

1. yuh knw mi laff out so loud mi almost swallow mi tongue no yuh rude bad…weh yuh mean by Met a cut outta teef’n money luk ere nuh de story free of cost yuh best b-lev if yuh eva knw from wen dis write nd a bcuz vado intaview wah day yah she guh finish it up sum wat..nuh sey dat man

18. suh killa loose him truck,apartment,a member of alliance,him mada..wah else him loose weh wi need fi know bout??!!

19. @met need fi write an article pon how bounty nuh have nuh sense cause him did have at least 5 top dj inna alliance and nuh sign none a dem. Him tour d world multiple times and do international collaborations and look pon him now? Him bruk and a beat woman.
    Everybody career him try stall get better only lexus and him neva a gawn wid nothing. kartel, cham, vegas, and beenie still a put out hits.
    Him seh lexus nyam pussy and him eat more than him. Him seh beenie a gyal clowna and him a bigger clown.
    The streets tired a him tracing and selfish behavior. Him need fi guh do some songs.

1. I guess fi how Bounty bad mind and grudgeful him shudda mek Vado stay as a barber. Nuh matta wah unu a seh if him did bad like unu put it him wudda have dem unda iron clad contract, suh any money run it drop ina him pocket. Granny always seh nuh cuss weh yuh a come from, cuss weh yuh a guh. Vado cah get no ratings from mi, just like Kartel dem bite de hand weh buss dem.. Straight!! No loyalty dem nuh have…

1. ty yu …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2. babygirl him neva gi di man a chance fi badmine him so as PP say a mus him did badmine him..all a run bout him sleep wid killa ooman smhhhhhhhhhh

3. Bounty buss nuff man too but weh dem deh? U eva hear d man acknowledge seh a nuh Bounty buss him? Suh a man nuh show u respect suh u fi suck it up and par wid him cause him buss u nearly 10 years ago?
        Unno realize seh a bling dog one lef inna Alliance? Everybody cut fi a reason and everybody a do better musically and financially since dem leave or stop “par”.
        The great Albert Einstein seh “Everyone should be respected as an individual, but no one idolized”. U birth a man but u nuh own him.

1. Yu wan fi see de bank book…lol Dem watch whey people have and don’t know sey that don’t mean sey them financially stable.

1. Since yuh a Vado lawyer, mek sure him nuh repeat the mistake wah yuh a crucify Bounty fah. Things have a way fi come full circle. Yuh ever hear yuh granny seh when somebody do yuh one good yuh fi tek dat one good and cover all the bad. A wah Bounty do Vado suh??? That Einstein quote yuh shudda drop it pon Vado to. Unu only see wah unu wah see.

1. How u fi cuss smaddy whey help u say dem bruck? That is definite karma..Vado mi know u read over here nuff we have nuff topics pan spirituality go read dem

20. trucks, apartment, house beside (mavado own) auction off! everything and come a dance $200 fake shoes dem!!!!!!!!!

1. @thetruth you a rejoice because yuh nuh like Bounty, member rain nuh fall pon one man house top. Man deh right a US yah wah see more money than the Federal reserve and still bruk. Member tell Movado seh although him slow, him fi use fi him wisely, because all it takes is a crook fi a accountant and IRS a USA mek the cartel look like a saint…

1. babygirl it look like a das all him sidung and talk bout and nuh know wha deh roun di corner fi him…Tiger was one of the best and all of what he had went away in the twinkling of an eye. Time is master so he better know what he is putting into the universe

1. tiger which tiger.i noe u not talking tiger woods the dude is still the highest paid i want to knoe what all went away

2. If mavado slow apparently bounty slower cause bounty bruk now and unless him get a visa it nuh look good. Him miserable and a fi him fault.

1. zeen vado jus a come bounty has had many years…….memba dis yessideh?
          You’ve got to know when to hold ’em
          Know when to fold ’em
          Know when to walk away
          Know when to run
          You never count your money
          When you’re sittin’ at the table
          There’ll be time enough for countin’
          When the dealin’s done

1. Pull upppppppppppppppp.. Unu never hear Kenny Rogers…. Ever boaster, shall be a base.. The BIBLE.. Humble yuh self gentle people, unu a play ina big league, humble….

2. babygirl from yessideh mi dash di song gi dem eno so mek dem nuh tek heed.. every hand is a winner and every hand is a loser jus di same

2. Bounty have couple han a pardna fi back him up….lol onu fi stop watch people things. Material things don’t mek a person.

21. killa no worry uself…if mavado did loyal as him seh all a dis wuden happen him neva waan d visa ting fi work out fi u…..an das y connie dead das every ting cudda come a lite fi c hw u sorry fi d mawga dog dem an bhine u bck dem a suck u blood……but help dem same way…..jesus did heal ten lepers an is only 1 a dem tun roun n tell u thanks…….everybody can seh killa spend money pon dem an is only mavado only reach weh him deh cuz a him talent u shuuda choke wen u seh dat…..look hw a dem u help out inna life an all a dem rich a dan u an den tun roun a cuss u hw u wukliss….but dats ok it goes wid d game….mek mavado njoy him riches n if ten mre ghetto yutes come help dem out same n gwaan drive u ole car…live inna u likkle house u conscience free an u sleep when nite mek dem njoy dem riches…..met biggest a respect fi d real ting

1. :thumbup:
      Mavado a talk whey used to beg people dem tings mi lef dem tings deh fi di people dem come talk cause if mi talk dem gwine say mi hate him but him tink him did do kila bad when rainsberger neva gi him di visa…..a di best ting because him visa wudda cancel agen di second time

2. Amen!!!! Help dem same way. Dem cuss him everyday but a still the only DJ wah unu can call him name and seh a Bounty mek mi buss. Mi member even Dutty Kartel come Mobay and people never rate him, dem seh him too slack, and when the people dem start boo him a Fletchers Beach, Bounty run up pon stage and seh a mi son unu give him a chance. If God did stay like man, nuff a unu tun pillar of salt.. Unu nuh loyal!!

1. wicked grazmite dem no other artiste do dem tings deh…as likkle money start reach dem suh dem waa people treat dem like dem a king and dem a really nobody

22. killer need fi value ppl life !!!!!!! everybody fi take money outta it cause this is about respect if connie and killer knew each other even if u friend wrong and dead u nuh go him funeralyou knu show him mumma respect not even mavado him a the least him mother?

1. Why Killa did fi go a di funeral when Vado dem start dis him n gwaan bad from that night????????????????? What him did fi go do ? Tell Vado say fi him guilt cannot be Killa’s guilt..him haffi carry dat burden solo

1. yes him shoulda guh d man death nuh affi do wid mavado a cuss him, it affi do wid paying respect to a man weh him use to call fi do things. Some a unno wicked and find excuse fi everything once a bounty.

1. ok kool, so he didnt go…and that was disrespectful…how did the badmine come in a month after he died?

2. Same way yu de yah a try pass off blame fi yu friend death- a so movado dem run go tell de mother sey a bounty cause it…so whey him ago de fah? kmt

23. him bruk yes……sham…..beanie….vegas…MO—DIVA…kartel…..and many more mek mi tek out kartel……nm mi 1 a dem weh mek ungrateful ghetto yutes c seh life can b different ….weh use dem wealth an do summen good weh unnu a kill killa tru him do…..if him badmine weh dem do dem smart caahhh dem no help nobady…ok mi get it ……….killa no tek a dolla from dem no contract unnu free…so him a ediaat …ok I c…a dat fi reach him…yea ….him no nm god leff ppl mek dem suffa…..yea …low dem mek mek mn f**k dem out …low dem fi suck hood….low dem if dem no waan hold up dem head …..put dah energy inna u family….ur career killa batty f***ka ago always fight caah u nah succumb leave dem alone…..start run d ting as a business a dta fadda god a try show u …….respect killa (ghetto ppl governor)..no bwoy weh u feed caah style u…..tr888888888888888

1. If a neva di likkle sand whey run dung dem wudden have no stucture a cassava piece so him nuh supposed to a try style nobody

1. and so? Weh him deh now and weh killa deh now? A nuh weh u start a weh u finish. Unno love talk bout buss and weh u did deh like unno want to hold down d man. Well it nah stop him.

1. if vado was smaddy fi mi hold down mi wudda wicked to miself……..bounty ugly but him can look pan..doe say dat man..but be fair…if u say both were wrong n are to settle i can agree but is like u waa killa bow to vado n dat is neva

2. Zeen, might cah beat right. Him cudda never start to begin with…Yuh deh talk like him get up one day and stop trim hair and walk foot guh studio and buss himself, nuh matter what give the respect to who start yuh and stick by you. If him did real from jump dem could a get over that matter. Him get visa and start smell him shit because him think him reach. Man nuh dead nuh call him duppy…Go in peace Zeen…

24. Good afternoon Met, how art thou? Afternoon Metters…
    One thing I can say, all when yuh rescue some Jamaicans from starvation, poverty, homelessness and even death, dem still cuss yuh an seh yuh “badmind.”
    mi all have people come kotch wid mi, an ina mi own place dem malice mi an tell people mi badminded… smh
    Bounty killa may be misareble but definitely not “badmind” if he was he wouldn’t give no artist any start and he would have definitely mek dem sign a contract in blood….. that’s Bounty’s mistake, him shouldn’t mek di leach dem sign a contract cause seet deh now, all types a sewer rat an roach weh did a feed pon rotten shit weh neva know food exist a cuss bout “badmind.”
    I think this is a major problem with nuff Jamaicans, dem is very arrogant and ungrateful, and find it hard to give to Cesar what is due to Cesar.

1. Eyelid a true and not one of them can say bounty rob dem…none a dem neva se dat yet so what was he gaining by helping dem? him cudden badmine dem fi gwey now

1. how bounty fi rob ppl when him neva smart enough fi even sign dem. Not smart enough fi start a label.

1. a smarts u call it? :ngakak
          when u a help u jus a help u dont look for a reward..das y dem nuh have no grounds fi say him badmine..

1. When a man does good, he does not look for any rewards. If he did, then he is not doing so truly from his heart.
            Let us stop rejoicing on a perception of a man’s riches. As we as black people only have riches and not wealth. I am happy that an artist like Bounty Killer has invested in a lot of ghetto youth to make their own bread. Even if these artists and Bounty are no longer friends, so let it be. At least we have one more youth who was stricken with poverty start to earn money and hopefully pay it forward.
            Let us stop this bickering over foolishness and use this template across the country. Enough of this BS about bad mind, it holds no relevance in the work that Bounty and many other Jamaican people have done for their fellow country woman and man.
            This is a sad state of affairs that we have still let the remnants of slavery hold us back from attaining wealth and have us continue to be crabs in a barrel.

1. I am tired of that damn word “badmind” because the people dem that’s using it isn’t using it for its intended purpose. People all a borrow yuh money an when yuh ask back fi yuh money yuh hear seh “yuh badminded” :hoax2
        anyway enjoy your day Met, i’m out.

1. All I can say is so much people couldn’t a lie pon one person. I watched a number of Mavado’s interviews and he always seem convincing because he actually believes what he is saying. In the psychology there is a thing called false memory. No lie it really exist. Mavado actually believes what he is saying but the memories that he is recalling did not happen. For all the Mavado supporter, google the internet and check out false memory.

25. correct *he should let them sign a contract*
    that’s why I am not too fond of helping people these days. As the bible said “no good deed goes UNPUNISH.”
    Beenie man nuh help nuh artists but have you ever hear seh him badmind?
    Kartel beat him artist dem an tek all dem money, have yall hear any peep bout badmind? nope!
    a matter of fact I never hear anyone balling badmind on the artist dem weh nuh buss anyone.

1. not one..di only artiste bounty fight n him really wrong fi fight dem a dem whey tek ova him ooman dem..him nuh fight nobody whey him bus..flex wey used to write song gi vado look wha vado tun roun do him :nohope:

26. Truth please ask vado why dem only put him initial ina di court documents and why him go testify against rainsberger who help him oo?

1. Dog always return to him vomit. Look how Kartel dis him in a song and seh him screw him gyal and him a community barber. Vado yuh member seh a Bounty mek yuh nyam rice and peas, yuh is a bitch ass fi bite the hands that feed yuh…

27. @met stop chat foolishness ya man! flexx an mavado a friend as we speak mnths now…………friend vex and cuss and chat back all the time! if my friend dead and him wrong mi haffi go him funeral and show respect!

1. how long dem neva talk fah????????????
      if my friend dead and him family a talk all kinda tings..mi nah go a di funeral go mek no grazmite show mi bad face

1. a d family u a guh d funeral for or to pay your respect to your friend weh gone? Nuh wonder u tek bounty side unno think alike.

1. no its different if is a funeral of ur family den u haffi go…mi wouldnt go if the tension bad..beenie go killa madda funeral and kila neva go beenie father funeral..beenie neva vex…im not saying that him neva did fi send condolence but it maybe wouldnt change a thing

1. mi nuh surpise killa neva guh. At least Beenie mature enough fi pay respect. When u lose someone u love u nah think bout nuh beef at the day of the funeral u a think bout ur love one.

28. truth bad like 10 fire side, hold a bottle of champagne **buss off di cork** even after the attack start from all angles, no star!! jmg pressure anno easy pressure, it will send you go bellevue ward 21.
    ANYWAY mi still dont see nothing there that justify killas action. visa, diss, mash up party are all petty nonsense. me nuh business under what circumstances him dead if a my friend/acquaintance. i would say ok him have to shoulder some of the blame in terms of attacking the officer(allegedly). but any man of honour would still look for his mother and put dem hand round her cause is a youth dat dem use to eat and drink together. him dont need to deal with mavado or none a gully man dem to do dat part.

1. :ngakak a ded………….which jmg pressure oc? :angel
      killa nuh petty a vado petty…dem know how killa stay and dem tek it personal from di night him a cuss and him neva know di bwaay dead..dem start war him wid dem mouth as dem reach home..so when dem reach a piece and a talk bout wha killa say killa hear back… how him a go head back roun a di bway madda? it nuh as easy as u think

29. @met weh mi seh zeen…..yea u pissed wid d killa cuz a d club….hw it reach badmine an weh u own weh u drive hw u live dat knw come een like lond time u whole dem meds deh……a mn weh put u out deh das odda ppl c u …….cuss cuz u vex…..but hw it reach weh mn a obeah u an den waan come pretend u neva did a meds different towards d mn bcuz him a seh two fi 1…..u fi stick n even cut u price das d mn can get a dolla to a loyalty dat u nah leff him out….drag him every whey u ago…nobady can help mi inna life an mi show dem bad face an rag n boast pon dem ….if mi nah tlk to dem mi will do dat …an no bady can dis dem…weh u chat bout……u hear seh killa a chat tell him inna him face go suck angel killa….an at d end a day u seh general mi vex mn.an unnu mek up again loyalty….killa no owe u nutten a u owe killa summen an fadda god summen…..mi loose offa u mi defend u wid kartel strait….mi did tink u real….u fi show loyalty don

1. pow pow…less dan a month after di man dead dem start talk a bag a tings how di visa whey dem not even start use good how dem killa badmine dem fi it…people like mavado dem u haffi see dem down and leave dem right there

30. This word badmind if I could collect a dime every time Jcan’s used it I would b rich mofraudo wat u have fi nobody badmind u muss the spit whey curdle up a u mouth corner cause a di only thing u own whey bounty Neva have fi him self kmt

31. house mek out of gully sand? me nuh understand wah dat for met? this sound like real hatred. sand a sand, as long as the house make dats all dat matters. i want know whats the history cause me nuh expect dem words deh from you. how mavado came to be so hated?

1. same ting mi seh i was not speaking about mavado’s house mi a chat bout di sand because dem a come from nothing to something n if u a come from ground up u nuh supposed to turn ur nose on anything that is where u came from…and nuh tell mi wha n wha u expect from mi by twisting what mi mean..nuh try dat..try it pan di res a bloggers dem

1. One more ting…people a cassava piece when dem a build dem use di sand whey run down ina di gully a facts dat

1. POWWWWW, SO DEM MUST SINK TO RASS!!! Mavado ah move like him nuh have no sense, and de one Julian have him like a puppet pon ah string.

1. him neva have none from beginning……….a so him stay long time das y mi write so much…di gyal whey used to mine him…him mix di gyal name..den lef him baby madda go deh wid har fren…a dem persona dat…eat sleep drink disloyalty

2. All a dem sand talk, gully talk, dunce talk, reading talk nah mek nuh sense. dem just a try bring down the man and it nah work. Him just a laugh.

1. den unno nah try bring dung killa???????///oh so unno fi bring down and we fi bring up? what a stressssssssss

2. The truth hurt nuh true??? The ugly, mugly youth never come from no way like Kartel tell him and now him can sleep in silk sheets and nyam food wah him cah pronounce him a dis Bounty, him fi guh weh. Youth humble yuh self, and try always stay rich, because the thing weh unu cah sah is when Bounty did a hold money him did a hype about been rich. Him will get help now that him bruk because clean heart beat ungrateful any day.

1. pow pow
          if a man can deny a ooman him married to hayyyyyyyyyyyyyy dem corner purple not lavender :hammer

32. Weh mi cyaa understand is why dem talk how killa tan bad an den wen dem form dem own crew dem Treat fi dem artis dem worse? If killa so bad an vado so righteous why all di gully artis dem weh write umuch hit songs gi him now a bun him out an lef gone spar wid di bruck badminded killa ? Somebody seh dis pon yah wah day an mi a guh repeat it cuz a tink it went ova nuff ppl head, if killa did a battyman di mount a time him ben dem ova dem wudda stuck inna di position…..all barba bwoy wudda haffi a wear pampas…..cuz dem sell dem soul fi buss smfh.

1. kartel beat dem wap wap and dem haffi love it woieeee..all now vado cannot carry one a dem pan no stage :tkp

2. Shout it out loud mek dem hear. The only thing dem cah talk a seh the man bruk because bad mind nuh come in a it. If that was the case Vado wudda still have crab louse…

33. Fox did beat di case bout mid year last year yea man it was either observer or star but him did beat di case wit di vado ting

34. Met u seem like u have very personal issues wid movado it look like u wish a did u him married how moe and him denying marriage reachh inna it if u go back inn jmg history a pure badthings u have fi say fi him topic dem a di topicbdem wehh u comment pon di most u hate di man u hate di man wife cause she stay betta dan u, yess u & claudia a big fren das y u haffi a back bounty so but u and claudia need fi tell uno idol bounty say him need fi stop walk and breed di gyal dem and cant mine di pickney, him force and breed di gyal wehh live off hagley cause him want her stop go party and when di pikney cum him naav nutting fi give di gyal a struggle and wuss di pikney dead stamp a him with him eva full a infection self

1. mi wish him did married me???????????????? mavado? doe do mi dat mi cyah even ansa di res a u comment…
      i dont know mavado fi hate him and him cudden blow ina mi face not even ova mi casket :kiss

1. Movado though??? Really??? Wah look like predator and alien mate. With all Vado money him still stay bad, like him cah clean up. Most time money mek unu look better not in a Vado case.. Cho unu come better nuh man. When people nuh agree with unu a hate.. Ask Vado him Delhia live a Jacks Hill????

35. Same how di high an mighty barba bwoy cudnt point pon a library weh him build, a same suh him cyaa point pon 1 artis weh him buss

1. How u fi build concrete whey not even one person can benefit from? Not even two window?? That work whey lef will not tek a month fi finish him can mek a center or mek a facility fi di homeless

1. I agree with this point. All the building need is some paint, a door and some windows. It shouldn’t tek US$15,000 fi do. Him can at least do dat.

36. U behave like u is omni present and all knowing u know everything and what u say is fact now if u neva deh there and somebody who no like movado a report to u dem ago report it in a way weh him a look bad so how credible are ur sources????? U make it so obvious say u hate di man so ur article ago be against di man if di man baptize and tun christian tomorrow u still ago have all bad tings fi say bout him and dat is jus my observation based pon how u treat him in contrast to how u do di other artist dem. At 1 point me even see u a big up kartel and a talk how him couldnt do nothing when kartel shoot up him ends! Unu a talk bout time is master how unu so sure say is not time mek bounty deh weh him deh now???

1. no if him change i will wish him the best…because that is how I am ..but if everything he is saying is true ..where are his proofs? why a only him alone a talk di truth and di people dem whey did deh deh n di police a lie? ..every artiste get dem own share hereeeeee killa get it di worse so pick a number

37. @met garbage truck u need fi go to with some of dem talks u crazy bout gully sand..@terrorist yes i can see a real life hatred from met towards mavado. but is jus another cause line long still . mi see wha ppl do to jayz and if him did beat the woman jah know all now! met jusmention it neatly yh him fi show condolence but.. but? no but? a u friend dat ..is a life dat bredrin.. LIFE. killer’s list of haters/ co workers are: beenie man, merciless, lexus, vegas, elephant (temporary),tommylee, alkaline, sizzla(temp), baby cham, kartel, now mavado go sit dung ya killler!

1. Pick a number mi seh……..when mi talk bout di artiste dem the response is always di same…mi hate mi badmine…mi immune now …pick a number…i comment on what I want to comment on not what u want me to comment on wtf mi know bout wha gwaan wid jayz n how foolish would i look a talk up bout wha gwaan like mi did deh deh?? pick a number star

2. And all a d man dem rise except merciless and lexus who neva did mek nuh song. Fi tell u d truth dat just guh fi show seh a music d ppl dem want to hear. Same when dem run him off stage when beenie ask d crowd if a chatting dem want or music and dem seh music.

38. when i sit and read,@thetruth comments,all he/she can talk about is house on the hill,and MODIVA being rich! having a house on the hill don,t make you rich! when your rich,means your rich in the SPIRT OF THE LORD OUR GOD! bounty killa will get his blessing from GOD,when bounty killa a give people like MODIVA little hope and dreams for the further,it wasn’t about money,it was the goodness of his heart knowing he has ,the power to do good,and letting other youths survive! @thetruth your talking about bounty killa don,t have any sense because he should let them sign a contract,for bounty killa it wasn’t about the money,it was about the music! THE BIBLE TELL US,IN 1TIMOTHY 6/10 FOR THE LOVE OF MONEY IS THE ROOT OF ALL EVIL:WICH WHILE SOME COVETED AFTER,THEY HAVE ERRED FROM THE FAITH,AND PIERCED THEM SELF THROUGH WITH MANY SORROWS!! BOUNTY KILLA MAY NOT HAVE A HOUSE ON THE HILL,THE FANCY CARS & THE MONEY IN HIS POCKET,LIKE MOST OF YOU ALWAYS,POINT OUT THAT HE IS BROKE! BUT ONE THING FOR SURE,BOUNTY KILLA STILL HAVE HIS SOUL,AND HIS MORALS,AS A HUMAN! MY GRAND MOTHER ALWAYS SAY WHAT’S NOT DEAD DON’T CALL IT DUPPY! BOUNTY KILLA MAN SEE YOUR ACTION BUT GOD SEE YOUR HEART!

1. morals? killa is no better than mavado. di same man who go jail how much time fi beat woman you a talk bout blessing of god and morals. and people really sit and ignore crap like this kmt. mavado say him will cut new born throat and killa say him walk 100 mile to murder the man, woman and child. tired a you pseudo-christians a talk bout who god bless. god tell you who him ago bless, go one side with your nonsense kmt.
      why killa go buy range if him dont like material tings? why him did start build mansion before him lose it. kmt. absolute nonsense.

1. @only child bounty killa have a lot of morals! because his mother teach him well,killa is way better than MODIVA in many ways,stick to what we are talking about,don’t stray from the point,and talk about killa go a jail to beat woman,nuff a uno bloooodclaaaat bitchies need fi get lick,who don’t like material things??? the different’s between MODIVA & KILLA is MODIVA will sell him soul fi fame & material things!! NUFF A UNO A CHAT OFF UNO STINKING MOUTH AND UNO NAH SI THE FACTS,HOW A MAN BUSS YOU,AND VISA A RUN & MODIVA HAVE THE LINK,KILLA SHOULD BE THE FIRST ON MODIVA LIST FI GET THE VISA,BUT YU TELL YU FREN DEM NUH FI GIVE KILLA NUH VISA,SUH A WHO BADMIND KILLA ARE MODIVA?? YO SOME A UNO REALLY NUH HAVE NUH SENSE,ALL UNO DEH YAH A TALK BOUT KILLA BROKE BUT HIM NUH HUNGRY,HIM NAH BEG NONE A UNO A NIGHT REST,@ONLYCHILD A YOU A CHAT SHIT,ANYBODY WHA MEK MONEY WANT BIG HOUSE AND FANCY CARS,IF KILLA WHEN KILLA DID A MEK MONEY HIM DID STILL LIVE OVA SEAVIEW UNO SAME ONE WOULD A SEY DE MAN NUH HAVE NUH AMBITION,SO CTFO,TO HOW MODIVA MOVE I WOULDN’T BE SURPRISE SEY A MODIVA MASH UP KILLA CAREER,CAH HIM AND HIM MUMMA LOVE OBEHA,UNO A CHAT BOUT KILLA BADMIND,THE ONLY BADMIND PERSON IN THIS IS MODIVA! THE OLE A UNO CAH KISS KILLA ASS WHEN HIM JUST DONE SHIT,HIM NAH BEG UNO NOTHING!

39. @met wha u say bout vado alone a 7 statement indecom get from patrons not vado friends either! is lucky dat dutty police lucky indecom never have the power fi charge dem like now! jack scorpio and nuff top ppl go indecom so stop talk bout vado alone. is tru is i dpp dem alone can charge at the time thank GOD jamaica change now!

40. Uno a talk bout who dunce and who illiterate but looking on action speak louder than words kartel is so brilliant and look weh him deh? Weh him did really have before him reach deh more than a bagga gun and gun man, bounty smart and look wehh him deh what did he do with his earnings? Right now bounty affi a stick pon di foreigner dem fi get a 1 shoes & some liquor him happy when him see foreigner weh him kno so him can floss inna party like a him a spend and altho him bruk him still nah learn fi humble himself. Movado is so dunce but him do weh him need fi do fi maintain himself inna no time him have him houses n stuff now him probably no all that intellectual but that is a smart man to me! But 7 times rise 7 times fall so jim no muss stay up & bounty no muss stay dung, him have a cunning wife moe moe she will make sure him stay pon top

1. Memba how u get di man it look like u a lift up u frock and pass dat…memba how u get di man…. and nuh badda run in and talk up like seh u waa draw out tings whey fi stay

41. This yah topic yah bring out everything outta the wood works….lice, ticks, fowl and fanatics.. I cant.. This slap right weh!!

42. mi luv met e c …its a good look…..keep on holding on killa ano fi kartel an c weh him deh…..u no waan no money from dem a it dem no like u fah cuz u nah beg dem u do u likkle 1 show dem an go buy u chicken bck an eat ….u nah beg dem nutten….

43. jamaica justice system this police wait all 5 year fi investigation gwaan wid dem currpt self thats why dem give indecom power now!!!!!!!!!

44. Dats all di ammunition unu have on moe? That her grams is a obeah woman if him did love ava or gav or shemara or any of the others he would be with dem not him him lef everybody fi she get off her dick. All a unu can gwaan hope & pray fi see him fall, di girl humble nuh inna di hype not even hav facebook or insta & everyting uno a draw her inna behind every man dere is a strong woman love and prosperity plentiful di man happy pickney a eat clothes a wear no babymadda nah cry say pickney nah get nuttin

45. The only ammunition unu hav against moe moe is say her grams a obeah woman if him did want ava or gav or shemara he would be with them him drop everybody fi monique behind every man is a strong woman di girl humble not even deh pon facebook or insta she no inna di hype love & prosperity in abundance so all of unu can continue hope & pray fi dem fall

1. gav or shemara did say dem want him? she have all right fi humble after she fren gavesha and teef di man..she cannot hype behind dat enough karma deh desso already fi ride har..who a sidung a wish fi who fah downfall? so a nuh vado one dunce den? :travel

46. @thetruth take a bloodclaaaat seat are a 5 dollar parking ticket,a suh when nasty looking gully pad,a f**k uno an tell uno de lie dem,cah uno suh fool uno cah si de facts!

47. MET DATS WHY MI RATE YOU NAH LIE. MO KARMA IS A BITCH WHE YUH DO TO GAVESHA IS GOING TO COME BACK AND LICK YOU TEN TIMES HARDER MEMBA MI TELL YOU IF YOUR READING THIS KARMA IS REAL AND SERIOUS WATCH MO. I KNOW AVAH USETO WAR WITH GAV OVER MAVADO BAD MI HEAR AVAH ALL BUY HIM CLOTHES GI HIM MADDA AND BARE TINGS. MI DID FEEL SAY HIM CHECK FOR GAVESHA NAH LIE SO MO GRANNY OBEAH MUSSI STRONG

1. fren di girl and help har fi cuss avah and tek ova di man..i dont think gavesha know when di relationship done :hammer

48. BOUNTY KILLA IS WRONG HE SHOULD HAVE ATLEAST SEND CONDOLENCE TO HIS DEAD FRIEND FAMILY BECAUSE BOUNTY KILLA USUALLY CALL THAT GUY TO DO THINGS FOR HIM.. A TRUE MAVADO NO WAN TALK THE THINGS DEM.. DEM FI STOP USE PEOPLE BOUNTY KILLA CHAT TOO MUCH AND HE IS TOO GULLIBLE.. FI A BIG ARTISTE IN THE BUSINESS FOR SO MANY YEARS.. AND ALL HIM DO IS PICK WAR WITH THE YOUNGER ARTISTE THEM.. IF THEM DO SOMETHING OR SING SONG AND HIM NO LIKE IT.. DO LIKE WHAT NINJA MAN DO SEE THEM AND TALK TO THEM.. DON’T GO AND CUSS THE YOUTH THEM SOMETIMES THEM NEED A SOMEONE TO JUST TURN THEM IN THE RIGHT DIRECTION, I AM SO TIRED OF THEM AND THEIR IGNORANCE AND THEM MIX UP SELF, BOUT MAN A CHAT THEM BOUNTY YOU ARE WRONG YOU NO GET UP AND USE PEOPLE LIKE THAT..A NO MAVADO FAULT MEK BOUNTY NO GET NO VISA A BOUNTY IGNORANCE MAKE HIM NO REACH FAR, THE ONLY PROBLEM I HAVE WITH BOUNTY IS THAT HE PICKS ON THE YOUNG ARTISTE THEM TOO MUCH.. HE RATHER TRACE THEM THAN SEE THEM AND TALK TO THEM.. BOUNTY IS A BIG HYPOCRITE HE TALKS BEHIND ALL THE ARTIST THEM BACK AND LAUGH UP IN THEIR FACES! PEOPLE ARE JUST TIRED OF HIS DIRTY WAYS.. BOUNTY NO FI TALK BOUT WHO LOYAL BECAUSE HE HIM SELF IS NOT EVEN LOYAL.. DEM JUST NEED TO STOP.. ME NO WANT NOBODY TELL ME NOTHING BOUT MAVADO HIDE WIFE.. THE AMOUNT A WOMAN BOUNTY KILLA DID HAVE NOBODY NO KNOW WHO WAS THE RIGHT ONE.. BECAUSE BOUNTY KILLA GET BRUK HIM HAFFIE SETTLE FOR LESS! ME SEE MULTIPLY PICTURES WITH BOUNTY AND EVERY WOMAN NEVER SEE HIM OWN UP ONE A DEM YET.. SO ME NO WAN HEAR WHO MAVADO A HIDE MOST A THEM MAN YAA HIDE CERTAIN WOMAN! MAVADO TELL LIES BOUNTY TELL LIES AS WELL NONE A DEM NO BETTER THAN THE OTHER ONE
    BOUNTY KILLA NEED TO STOP FIGHT AND BADMIND THE ARTISTE DEM! HIM FI STOP IT BOUNTY KILLA A U DUTTY WAYS MAKE U NO GET NO VISA STOP BLAME PEOPLE FOR YOUR UNFORTUNATE SITUATION.. IF YOU NEVER GO BEAT THE PEOPLE THEM GAL PICKNEY MIGHT BE BY NOW THEM WOULDA SORRY FOR YOU AND GIVE YOU BACK YOUR VISA! BOUNTY FIND A INSTITUTION THAT WILL ASSIST YOU ON HOW TO HANDLE YOUR EMOTIONS.. MAVADO KEEP ON DOING YOUR MUSIC AND STOP FOLLOW UP BOUNTY.. IF YOU ARE A GOOD PERSON IT WILL SHOW MAVADO HELP FLEX HE USUALLY CARRY HIM ON TOUR WITH HIM.. SOME A THEM MAN YAA JUST WANT TO LIVE OFF A PEOPLE AND NO WAN BRANCH OFF AND HELP THEM SELF.. DEM FEEL LIKE IF THEM GIVE U WAN PENCIL U MUST CONTINUE MIND THEM FOR THE REST OF YOUR LIFE A SOME A DEM MAN DEH STAY!!!! FOOTAHYPE WHAT HAPPEN TO THE CAR WEH MAVADO BUY U AND U GO GIVE iSHAWNA IT FI DRIVE AND MASH IT UP AND WAN MAVADO BUY BACK ONE GIVE U AND BECAUSE HIM NO BUY IT YOU VEX AND START WAR WITH HIM.. OOUN TOO GREEDY AND RED EYE UR JOB IS TO PLAY ARTISTE SONG AND BUSS THEM SO U CAN ALSO GET RECOGNITION FOR THE WORK THAT U DO. OOUN TOO F**K UP MEK MAVADO FALL PAN HIM OWN SWORD IF HIM NUH LOYAL OOUN TOO BADMINDED DATS WHY OOUN NA REACH NO WAY

1. u dont know not one ting whey u a talk say not one…………….. foota vex wid mavado because people say ishawna and mavado did ina tings a das how shooting did gwaan mi done now because some breed a tings unno a talk mi jus cyah understand …how mavado did fi buy cyar gi foota when dat was when him jus a bus? oh gosh man :travel

1. talk what bounty say behind di people dem back mek di whole a we hear because we hear say him a talk n we cannot hear di tings dem all now not even from vado

2. real talk cause the article write like seh a Mavado nuh mek Bounty get visa. If killa neva have him dutty ways him wouldn’t affi a depend pon links. Him beat woman and america know bout dem things deh.
      where a man get him visa or not have a lot fi do wid himself not links.
      A suh foota and flex stay. Dem want to feed off a d man forever before dem mek dem way. Foota must glad joe save him cause from longtime him a try live bigger life than artiste.

1. suh is whose fault him have gun charge? Mi think him did smarter than that.Now him affi a depend pon links fi get visa? Don’t blame a man fi your mistakes. smh
          I said Foota must glad joe save him cause from longtime him a try live bigger life than artiste.

1. no one said it was anyone’s fault …remember the visas were taken away from most a di artiste dem because a dudus..mavado shudden did get none either das y him go married fass..what sometimes come inlike a disappointment is always for the greater good because if bounty did get di visa him wudda still lose it as mi say but di principle is that mavada step pan dat opportunity thinking that him a salt killa…………remember all aidonia mavado neva mek get back no visa is like dem did a run embassy indirectly and as smaddy whey come from very poor upbringings he should never try block no one like that

2. di foota part sweet bad…………mi nah go comment because mi a laugh tuh much

49. @met ahahhahaha is you dont know nothing mavado did buy foota a car! and him tell dem say it get thief a country is how your source demnuh tell u that!! den when dem find out is foota hide thecar a one of him friend yard…kmt

1. mi nuh think u waa hear whey my source say but mi waa u ansa bout him n di madda house deh why him wudda buy car n bike n di sand argument :hammer please

50. put the bag in front of you and walk back ways lolol brown kingfish wha him havea vado buy dat along wid 6 small bike fi the community cant tell the i nothing mi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

1. den why him neva build him madda di house nor buy har a cyar?? mi nah walk nuh back way nothing but ansa dat…or go ask him when him own bredda did a ask him fi help him build di madda house what him say…mi mention di sand mi sure him know what mi mean when mi mention di sand..mavado and foota neva vex ova no car..i think he got him a bike but it was because of dat argument and shoot up did gwaan

51. That pic up top of movado and killa was taken at the embassy man dem pool party it wicked doe fi afta all a dat him go behind him back go tell dem no giv him visa dung to di embassy man dem muss a wonda why!

52. @thetruth & nuff more a uno wha in yah a defend de ungrateful vampier teeth boy,i ask the question a ready and i am going to ask it again,what is it killa badmind modiva for?? the only badmind dirty heart,ungrateful person is modiva! facts killa buss modiva,modiva have de man wid de visa link in a him back pocket,bounty killa should be the first person modiva put on that list to get the visa,why would you tell the man not to give killa nuh visa,yu know why because modiva heart nuh clean,it best him did mek killa get the visa & mek dem tek it back just like how dem tek back everybody else own! dat a lone tell mi sey a long time modiva have up killa,this nuh have notten to do with connie death,him just a use that as excuse fi start war wid killa!

1. killa badmind him fi him obeah mother inlaw…him have easy access..killa haffi travel far fi find a obeah ooman..dat a whey mi summize :maho

1. before di bwaay bury dem have song well write and if dem did have all dem tings deh fi seh mi wudden even go roun dem…

1. met mi understand when yu sey killa should send condolence! but in all honesty i don’t wrong killa f**k off wid de ole a dem,because if him did send condolences,to the family it still wouldn’t make a difference, because all dem deh pon killa should a guh look fi connie,connie box the man him fi get gun shot in a him bloooodclaaat! a dat mi sey str8888!

1. no it wouldnt have because dem did done go tell di bway madda what killa say n what him neva say

2. met that why mi love yu suh,cah yu nuh romp fi talk de truth!! but mek dem gwaan because anything that is not of god,don’t last for long,because dem obeah man and woman yah feel sey dem a god!! met tek a good look on the picture up top,bounty killa smile real,and take a good look at modiva,a cheers wid di man,and a bun bad lamp fi him,to how modiva heart dutty a suh him could a slip something in a killa cup fi poison him!

2. same tored argument bout buss dis and buss dat. killa need fi buss back himself since him a buss artiste.
      Killa shoulda behanve himself and him wouldn’t ina no poistion fi a depend pon links fi get back visa. Him nuh have no charges pon him suh why him nuh apply?
      Killa feel seh starting a musical war a guh help him get back a visa? him need some smart people around him fi tell him mi mek upifting music and get him life in order and reapply.

53. Met no lie yu a gwaan good
    Mi luv di name Modiva bad
    I thought Modiva did humble but a true him nay see nuh light and likke foregn money mekhim true colors shine

54. so rite mimi….when mi tell u she mi loose offa d DIVA u muss knw ,,,,mi no tink no badda defend inna my likkle groupe wid him an kartel like mi …..him heart waan wash wid a whole dam a coconut wata mn,,,,,

1. __________________________________________________________ whey u say u lose offa di diva? :hammer
      fix di end part a u name so u comment nuh haffi moderate..u can put idontgveafuq

55. All unuh a talk Mavado new video deh pon worldstarhiphop and gone 700,000 views in a 2 hours. Approaching a million soon.
    Suh who want to hate gawn hate.
    Tell bounty find a next hit song and put it pon worldstarhiphop cause while him a chat people behind him back other people career a progress.

1. congrats to him…dat nuh mek him heart no cleaner… see di song here
      You’ve got to know when to hold ’em
      Know when to fold ’em
      Know when to walk away
      Know when to run
      You never count your money
      When you’re sittin’ at the table
      There’ll be time enough for countin’
      When the dealin’s done
      Every gambler knows
      That the secret to survivin’
      Is knowin’ what to throw away
      And knowin’ what to keep
      ‘Cause every hand’s a winner
      And every hand’s a loser
      And the best that you can hope for
      Is to die in your sleep”

1. Mavado has many more years to go fi see if him really do better dan bounty…..never count ur hand when youre sittin at the table..him fi memba dat

1. Dem still a chat the same stale news until Movado have a song pon YOUTUBE over 5 million mi we seh him reach. Until then guh hold yuh corner unu a beat up unu gum and deh miss the point. Nuh figget wah yuh come from. Mi use to like Vado mi nuh like him nuh more, him heart too dutty…

1. When Connie dead and him gi di interview di time and put on di performance mi haffi hold a meds because di story whey him tell weaken mi whole body..him tell media bout him stay outa ja because police a try kill him when is tek dem did tek di visa n him married fi get him stay

1. Mo need fi leggo har granny link ina dancehall because wadevaaaaaa potion she use tek ova vado…it mek history roun yere

56. from 2008 D DIVA a pree d mn…him cudda do hm wicked tigs enuh…..wow…..becuz him she im 2 son dem ago war…hw whack can dat b

1. yes him do dem neatly as mi granny wudda say him bite wid blood den wipe him mouth wid grease like a food him did a eat when a blood him did a suck

57. @zeen a people like uno sell uno soul,because uno make everything about money & vanity,it’s always about who make more money,who fa house bigger,but when it come to the facts of life,it’s about having a clean heart & pure hands! modiva was bigger than any other artist at the time,when him get back him visa,but uno must always remember god don’t like ugly,put killa to the side fi now. what did busy do to modiva fi him sell him out the way he did?? a trying youth like idonia what did he do to modiva,for him to block him from getting a visa,when uno done uno a chat bout killa badmind,uno need fi check the facts of life on stop wid de f**kery!! modiva nuh wah si nuh body else reach nuh wey in a life,suh him block them way very neatly,but mi love how god work,if the man from embassy never get caught we would be left in the dark!!

1. mi sehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh all poor beenie wudden get back no visa when him done puppet out di people dem

1. Yuh see it to Met!! Zeen a \chat about link, nuh matter weh yuh reach, link help nuff people. Vado badmind him never wah Kartel or none a the adda artist dem left JA only him one. Any yuh which fi dem yuh better wish it fi yuhself.

2. met mi sey de boy modiva put the E in a EVIL! if modiva was a man of any morals character are even have a ounce of integrity,him wouldn’t get caught in a mo mo and her obeah working family,if him heart did clean when people a tell him sey killa a chat him behind him back him would a run dem! but no from in killa camp him a pree de GENERAL,but only god cah tell mi sey a nuh modiva and him knife/wife & her obeah woking family have killa in a dem freezer! ole bloooodclaaat wicked de ole a dem!

1. mimi him doe even feel no way say mo did fren him baby madda..that alone shudda mek him stay very far but remember bird of a feather haffi flock…mi want him talk whey killa say behind him back…when since killa a walk n skin teet wid people? Mimi di way dem obeah lock aidonia move from side a dem :hammer

58. Met please to come here….. I know what I am about to mention has nuttin to do with the above but….. You mean fi tell me she christ Martin mek Rosie ketch him ??? Ah sah. I want you to investigate this one cause anything u confirm me can put it in mi pocket as u say …. Cause someone told me today that he left Cecile and a Rosie to him ting now … Hmmm And is when since Rosie and tameika ( elephant man manager baby mod da) turn fren ???

59. beenie cry fi fi him own ….an beg dem ppl deh seh pls no chastise him fi d past …..but mi tin k killa fi chill cuz dem ago fight out him concert dem ….u no tink so met

1. Yuh cah sell yuh soul, if yuh nuh have something for which you would die for, yuh nuh have nothing a live fah. That is whats wrong with too many of us, the fear that we will loose money if me stick to out morals…..God really soon come.

60. babygirl mi mean juss fi get bout d visa ting fi knw …..an gwaan do him ting out yah cuz him ave a solid base dehso……mek some good tune like mint an do some more show fi himself like saddle to d east …an start do weh him do best fine good artist an highlite dem to d wurl…..but deal wid it as a business him naffi tek nuff from dem……killa frig it yah mn juss do weh u do same way buss dem n let dem go…dem dutty johncrow d use badmine fi no gi u royalty cuz dem knw dem owe u dem everyting

1. him keep a mention say killa dont respect him and cudden say exactly in which ways he disrespected him…but him a get better though…first time vado cudden ansa questions good so he really is getting better

61. Wen dem bruck an Neva have nuttn killa help dem, (according to dere own word) suh why wen dem rise dem never try help him back? Mi know him Neva bind dem to a contract, but shouldn’t di good clean heart weh dem claim dem have lead dem to do wats morally right? For instant Instead a cuss him seh him broke an hungry Wudnt dat b di perfect opportunity to show how kind an clean hearted dem is And offer back a helping hand? It look away fi know seh him help dem and dem can’t even show where him begging dem fi anything smfh.

1. dem start call badmine as soon as likkle money start reach dem…these people dont know any better..if bounty did a treat dem like kartel they would help him..a jus so dem stay

62. Met is her good good she use & tek him ova she have it like dat and if movado did a block dem from get visa rainsberger is out now so how all now dem cant get back them visas? Plus met a u same 1 say a ricky trooper gun video make di visa dem come under scope and get tek wehh! But u are so up inna bounty make anybody go against him u ignorant fi dem

1. I dont think u know what u saying but no tell no lie pan mi bout mi ignorant fi people whey go against bounty..doe tell no lie pan mi

63. Wah gwan Met n peeps? Mi deh yah a read the pree and some valid points being made. But all me affi say is the parable of the prodigal sons. That story is placed in the good book for us to referenced back to. And the saying the FOOLS and their money shall part yup…

1. true some man cah read di sign seh down and dem a glide and feel seh a Up dem a go …………………they dear not read the sign ………………………. :mewek2

1. yes so vado fi tek a page and rinse off him heart..swallow nuff truth..wheel ncome agen we will be very receptive

64. a wonder if unnuh realize seh rise and fall is natural occurrence of life?!?!?!? so why all this quoting and wishing and hoping and waiting for someone’s downfall??? who knows why a person really rise or fall? If killa rise tomorrow who would be surprised? if Mavado fall tomorrow who would be surprised? but I’m sure many on here will be happier than a vampire a blood drive.
    It saddens me that Killer is allegedly broke and I could safely assume most of it was wasted on “bottles n models” but anyhoo…

65. @anony 9:46 aka mo mo aka modiva knife/wife stop tell lie bout met ignorant fi people weh go against bounty killa,a nuff time met done killa wen him fi get done,suh it look like you miss mo mo only come a JMG when yu hear sey yu husbin in a de hot seat! mo mo if yu did good like yu sey why did you fren him baby madda?? but just remember sey a green card mek modiva married a ole slut like you & true him love de obeah thing,but mo mo try mek sure seh your obeah working granny nuh dead cah same how him duh him baby madda & killa and de list goes on a worst than that you a guh get,but remember sey,JMG will be the first to put your karma out there and don’t think yu can hide when him turn pon yu! mo mo yu nuh si uno a wicked a nuff people yu on yu husbin sacrifice fi him reach weh him deh,including your own sister!!

1. a fi har regular ting dat…mimi mo was a regular blogger eno till di blogger dem add up di tings n she disappear pan wi________________________________

2. Tell one bag a lie bout how har parents own dis and dat n she speak french..MIMI moe is not an easy smaddy deceiver married deceiver

1. met just keep on doing what you do and that is speaking the truth,nuh watch nuh face we the bloggers love the work your doing! i don’t read the star are the observe,cah wi cah get the truth,A JAG MI SEY STR8888,A OLE HEEP A THINGS JMG OPEN MY EYES TO! MOE FI GUH SIDUNG ROUND A BACK ARE GUH BLOOOODCLAAAT HIDE,CAH IF SHE NEVER FREN DE BABY MADDA MODIVA WOULDN’T SI SHE,MET MOE FI KNOW SEY WEN DEM TIE MAN DEM TRUN WORTHLESS! MODIVA A DE ONLY JAMAICAN ARTIST MI SI SEY HIM A MEK MONEY,& HIM STILL NUH LOOK REFINE,MOE YOU HAVE A NERVES FI COME YAH A CHAT,MOE MY QUESTION TO YOU IS HOW YOU SLEEP A NIGHT??

1. thank u mimi :kiss
          moe sleep si candy come dash out piece a it deh..all dem tings deh need fi rewind because moe fi get one sorta award deh …di name doe mek fi it yet

2. shi sleep easy ..and dream seh shi floating on the thousand dollar bills are man a tap man a Jamaica and ppl a badmind him and u know seh mi feel seh u a badmine Mo to cause shi is a special girl ….unu need fi come off a di man name………………….after all it cah tek nuh more pressure cause him cah even spell it …………………a flex write it down show him ……………….when him gi him di watch

1. _________________________________________________________________________________________________

66. Mo a di best pon har craft… while Gavesha a dream bout life of Gangsta wife anna tell Mo bout how she and Vado a go live and how much money di future holds Mo go go tell back Vado everything (of course with her own twist to it) add a dash of lil “come hither potion” and mek it seem like Gavesha neva really waah Mavado but only a plan pon him money and as conniving and deceptive as she was she is now “mrs mansion in the sky” :maho

1. mi seh__________________________________________________________ u want a beating :hammer :ngakak mi baddayyyyyyyyyyyyyyyyy a histrie dis from mi born… moe lef farrin go jamaica go tek ova smaddy man *tears*
      candy all now gavesha mussy dus a look n doe know what hit har lol ______________________________________

2. Mi say di way moe good when she come on as mo she cannot type fi nothing a bay mistake she mek because she claim she speak french n when she use di next name not one mistake…..from she tek ova vado jmg doe see di likes a she agen..di way gavesha gangsta how she neva beat moe? dah obeah deh a di bossssssssssssssss mi want a jar or chree

1. Mo u badda dan a bed sore mi nah lie …u fren di girl pan line and neatly put in uself get ring and baby…Mo mi waa meet u granny a she good____________________________
        we neva hear say gavesha and vado lef…………mo dus appear and dat was it

67. Di obeah weaken har lining Met she could not stand much less fi fight.
    Mi seh Mo did have team behind har man mumma, granny n di obeah man! well groomed fi di teck ova. weh fi get tighten.. tighten, all di lyrics weh she gi Vado were deceptive words of sweet poison to his ears Gav neva have a chance and har madda nuh too wise neither.

1. __________________________________________________________________________________________________ candy dem did say di madda love obeah but dis yah obeah yah a foundation….poor gavesha ……when she a pose ina di rocawear mo a plan fi wear di real lv 🙁

68. mi nah lie moe moe is a conniving,manipulating,deceiving bitch! mi sey father god have something in store fi you moe moe,when it lick yu in a yu conniving bloooodclaat yu a guh sey a people a obeah yu,but just remember sey wen destruction tek yu it worst than the obeah weh yu dash pon gavesha!!

1. Mimi and if u look pan gavesha u wudda expect that from she but mo dont look like di type but so it always go ..she betta mek sure di granny pot stay bubbling ooo because dat deh karma deh whey she lef ina di universe nah go nice when it drop pan earth yah

1. met a nuff things my grandmother teach me,& one of them is looks is very deceiving! poor gavesha,nuh de pon dem things deh!! modiva duh song & a call him baby madda delia,but a one delia in a him life and a knife/wife wait shi a guh duh him like wha DELIA DUH SAMSON!

1. MIMI har mind did set fi get mavado n she did haffi fren him ooman and find out har weakness fus den conquer

1. _______________________________________________________________________________ candy mi nuh know har from dem time deh a hear mi hear but when moe come she done di groupie dem n se she nuh deh wid artiste a producer to har ting :hammer

1. Candy u know a neva mo one did a carry off har persona she did have smaddy a pose dung a ja like a she dat person all meet killa etc…mi nah lie mo a di baddest ting bout yah

69. Mi bloodclaat!!!! “Bounty voice” met please dash out wah the cassava piece ppl dem a say we know how dem thing yah work aready…den nuh muss sacrifice you have to give something talent nuh work inna music industry again the ppl dem want blood dash out dem naw fool mi…keep up the good work to a yah mi come daily str88888

70. an from she get weh she waah all dust sekkle..Mavado nuh all now a who di real de”lie”lah him tink a Gav.

1. ____________________________________ in time he shall see..is how long after she ketch di belly candy? from mi born mi neva see a tek ova like dis yet :ngakak

71. but met all gavesha shi a really f**king idiot,nuh bitch cah fren mi online & mi trust dem like dat! but god si sey kavesha nuh fi get caught in this web wid ungrateful modiva,a god move gavesha out all the things to come!

1. MIMI di internet was new and very ripe..it was a real war so she did need di soldiers man…mo pretended to be effective as candy say she put har mind to what she wanted n she get it..gavesha dont know what hit har or from what angle

1. met yu know when yu really think bout it,a only in a movie mi si dem things yah! lol cah moe moe have are eyes pon gully pad,and just seek out him baby madda & fren her and just move in pon the intended target, moe moe need fi guh work fi de F.B.I ARE THE SECRET SERVICE! nah lie moe moe yu bad like sin! gavesha don’t worry god have a better plan in store for you!

1. sore doe have nuttin pan har mi tell u …dere was dis pregnant girl posing as mo till she land a jamaica :ngakak because she did a tell people a jamaica she live and har parents mussy own travel agency…mimi mi tell u already say mo a di baddessssssss ting bout yah

72. mi seh!!!!!
    yuh eva watch coming to America when den train/groom di woman fi be eddie murphy wife? well a so moe suh a Moe an har team plan a “coming to Jamaica”

1. _____________________________________________________________________________________ a ded my nose ooo

2. Candy di best joke mi tink a did mi bff a she tell mi bout mo eno..she did have a piece a belief ina mo whey neva normal..from she hear se mo tek ova vado she neva mention mo to mi agen because she did believe mo was from niece or whateva dat french island name…killa camp did have a different mo dem neva meet di farrin mo till she sekkle di dust good n tek ova

73. @Met, a really David Brooks di fan club a defend and glorify suh?? Nothing last forever but salvation suh mek Movado gwaan..Killa a me artist fi life. He has his demons Yes, him meck bad choices in life yes, like so many of us , but is a lesson learnt. But the good he has done, surely supersede the bad.. Wha nuh dead nuh dash it whey or call it duppy..As fi u Mr. Brooks, me waan u know all a murder shirley-adija-palmer wha deh a prison PEOPLE A YAAD AND FARIN RATE OVA U ANYDAY…U DAVID BROOKS 4’OCLOCK IS CERTAIN, WALK GOOD U HEAR..

74. @Met yuh know I think a Moe have a lot fi do wid whatever he thinks bounty was saying about him…I don’t think a mind like hers would want to see her man as second in command..tsk tsk tsk

1. candyyyyyyyyyyyyyy den u neva see mi seh it earlier say if a fi har granny tell mavado say killa a obeah him….dah girl deh nuh normal yow

1. She wipeeeeeeeeeeee out gavesha but mi jus a remember say gavesha did tek mavado from har cousin so a bay tek tek did a gwaan but he seemed to love gavesha mi shock how dat out jus suh..n mo neva fren killa so it really mek mi start to wonder what role she play desso

75. met moe moe need her own post on JMG,this is a movie script! de more mi read bout moe a de more,mi think bout poor gavesha a what moe put her through,thank god shi neva send gavesha guh a mad house! fadda god a weh this gal yah come fr?? met is mo mo jamaican,and if so where in jamaica is she and her family from?

1. Mimi u know say nuff people dont know much bout mo..she is jamaican mi nuh sure where her family is from but maybe end a month mi put up bout she n gavesha mi a go see if mi can fass..Mimi dem seh di way she did a cuss fi gavesha avah neva have a chance…but as dat done so she jus move in and tek ova di man fully…no itch nor no scratch …a very smooth transition ask candy…

1. candy u send mi off pan a serious meds because mi did tink a me one…its very strange she picked him…she did set har eye pan him as u seh but why…………… candy she deal wid har ting very wise and she is very elusive also..way beyond her years…she a get direction

76. mi sey met everything a met sense now,cah yu sey mo mo fren killa,den nuh dem put killa fi sidung she & her husbin did have a deadly plan,mo mo tek bounty killa out a uno freezer uno need fi set bounty killa free you and yu dutty heart husbin,yu mumma,& yu granny uno too blooodclllaat bad,MI SORRY SEY MISS IVY DEAD CAH UNO COULDN’T A F((K WID HER LAST BOY LIKE HOW UNO A DUH!

77. yuh know when things come to mi dem come…..from a source thats pure. She deadly!
    Him did love Gav..but all dat faded.

1. very quickly no lef and go back it was over and that was it…him dont know what him run ina..may God go wid him

2. I never expect he would ever dis bounty and mek di accusations he did..Everyone always say Mavado was a humble youth..very quiet,…one time one post did deh pan yah and mi know a mus mo and har clan run in and dis gavesha talk up some tings how she nah tek care a di pickney ..candy dat girl nuh easy

78. yuh memba bout chicken bone unda bed n all..where yuh think she get di info? from har puppet…lol aay sah..di puppet weh she mek :travel

1. yesssssssssssssssssss a dat mi did jus a come say all di tings she talk bout di man come back come repeat bout di man say u house this and dat…gavesha whey him did care bout so much…but mi did surprise and not so surprised because a nuh di first time him carry one ooman name to di next

1. Also in chase cross song..why would he say bounty grudge him fi di house and at the time di house did just start build..a only di front part did finish ..bounty was also building his and was almost finished but never get fi finish it at all

79. @met but what I don’t understand y him sellout suh then come ah try style the man wicked Bou cover artiste and when seh Busy never diss kartel or aidonia… Busy drop nuff diss tracks “gangsta nuh bleach” “black and white affair” “tie and dye face” “from dem diss” “burial spot” ….. Next thing Busy help buss vado career with hit songs like “full clipp” “badman place” …..vado also said busy is a cover artiste how when Busy list of hit songs is crazy…. Since he don’t know the history let me fill him in….Busy have a crazy list of hit songs “step out” “not going down” “born and grow” “too much gun” “tic toc” “up in her belly” “da style deh” “wine pon di edge” “picante” “nah answer” “decide fi answer” “cah buy me out” “jail” “the f***king days” “unknown number” “my money” “one more night” “night shift” “comfort zone” “jamaica love” “come over” “reggae music again” “bedroom bully” “you and me” “watch out fi dis” an the list goes on… Don’t be bias the man is a legend in the making, the best all around artiste ever out of JA

80. MET YUH BADMIND..YUH NUH LIKE KARTEL NOR VADO LONG TIME YUH BIAS NUH BLODCLOT BUT A SO IT GO A FI YUH SITE..CHUU KILLA BRUCK AND HUNGRY LIKE DOG UNO WAAN BLAME MOVADO..F***KER!!! MET SINCE YUH KNOW SO MUCH AND YUH SET YUH SO POWERFUL YUH FI WRITE EMBASSY AND BEG DEM A VISA FI KILLER..

81. YUH KNOW HOW MUCH PUSSY KILLER SUCK TO BUT YUH NAW CHAT..WOOOI..A BET YUH IF A DID ONE NEXT ARTIST YUH BLAST DEM LONG TIME..BUT AS TROOPER SEY DI GAL DEM SEY KILLER LOVE SUCK PUSSY FROM BACK WAY WID HIM LONG MOUTH..
    VADO YOUNG AND RICH UNO COME OFF HIM NAME AND GO FIND SOME BAWCHOON FI CLEAN.
    DI OVER 300 COMMENTS DEM NAW GO TEK AND WILL NEVER TEK NOT EVEN 300JD OUTTA DI GULLY MILLIONAIRE GOD POCKET SO UNO HAFFI TRY BETTER….SRRY FOLKS..

82. YES YES YES…VADO SACRIFICE CONNIE AND RICH AND KILLER SACRIFICE HIM MOTHER AND CANT BUY A GOOD CAR MUCHLESS A HOUSE..
    Amen..
    next topic plz..

83. an fi all who a chat bout sell out a killer fuss sell out and do video wid naked man inna it fi no doubt#

84. okro tee all d pussy killa suck him cut him eye pass ur own cuz it a buss like clappas…o up inna ur hole d Malaysian plane deh u need fi gi gi d ppl dem bck dem plane and mek d ppl dem go home home to dem family…

85. Money have NUFF fren but loyal to NONE!! Killa bruk because him heart genuine, MODIVA rich because him heart CORRUPT!! Ah right in ah Modiva face him own spit ah go land! Rejoice modiva’s reprobates ova killa’s downfall. Ah hope when Julian and Khaled CLEAN OUT Mavado pocket, not to mention IRS NEED fe dem MUCH TOO dem “DEFENDERS” still cum loud up dem beak. Ecclesiastes Chapter 3 teach we say EVERYTHING UNDER THE SUN HAVE A SEASON!!!! Rain nuh fall pon one man roof too long, SUN MUST SHINE…

86. Met good afternoon mi read everything and mi know yuh not being bias because any and everybody frequent this wall know seh beenie a your dj,and sometime mi read topics on here regarding bounty and mi hear yuh lick out pan him when him keep up him f**kery and it bun mi nuff time fi yuh ,although mi know a di truth yah talk because killa a mi dj but mi just easy mi self cause mi afi respect a person when dem a talk di truth even thou more time it hurt mi mi dj.

87. move from yah so wid dat mavado rich longtime!and killer was him general sameway! and u seem fi forgetting something is shows make artist make money its where killer problems lie right now ..come out the streets likkle man and go do some shows fi ppl! and dont bring visa in it ..jahcure, busy, aidonia, nuff man nuh have but them out deh in the world a rackup the paper

Leave a Reply to MIMI Cancel reply