WHEN FILTER

11 thoughts on “WHEN FILTER

1. Is a hell Eva rass when friends turn enemy and it’s all because of bad mind but he that dig a pit shall fall in it..everybody is entitle to there opinion but unu too quick fi judge SHE A WOMAN AN BEST BELIEVE HAR MAN is no gay but the 1 who sen the pic mi sorry fi har because alkaline did tell yuh don’t trouble trouble..Nyasha a good gal an because she spread har wings the so call friend start hate pon har a only who nuh know har will talk bad bout har!!!!!

2. A the same friend a mek the bad comment because nya is not a person who have nuff friends of enemies so we all know where this is coming from. The bitch mad because nya finally a see har fi who she really is, she’s a low life manipulating back stabbing, hypocritical bitch she waah nya fi accept har f**y nya a good clean heart gal weh strive fi Betta herself in life she no dwell in a f***y. You girl weh send in this remember karma is a bitch

3. Well I know her to and she’s not a good gal she gay she’s do 3/4 sums fi make money with her friends she f**k old man Old old man and she pop down now !!! the man who wife her up not gay but have little money but he don’t know her background, that for fact I know

4. See it seal now say wi know a who cause a 1 smaddy wi know love gi man name Kim and favorite word is “I KNOW FOR A FACT” yuh seal it now neva know yuh this bitta towards Rudy but pray say this nuh turn round pon yuh because tru She stop f**k yuh now it bun yuh say har man a wife har up worry bout the beaten yaah go get from the baby mada fi the man pon yuh block whey you a try hide an f**k nothing nuh hide in a farin Wi all know say a you alone write on the post five times YOU AGO FALL IN A THE HOLE YUH DIG GO RUDY!

5. SHUT U SHIT UP AND SPEAK D TRUTH SHE LOOK LIKE A BOY GIRL HERE AND I DONT KNOW HER HER FACE HARD LIKE A MAN SPEAK THE TRUTH AN TAP.CHAT BOUT A CAUSE PPL HATE KMDTV

6. Nyasha hunny as Mrs Obama would say WHEN THEY GO LOW YOU GO HIGH obviously the person who sen this pic in a look attention but the world knows you are loved my many weather yuh face hard like man or not it show say them filter your pic themself because I have the original pic in my phone and I can see your nose ring clearly in that but this one it’s not..Sigh! Keep smiling hun and continue to be happy spread your wings and don’t let this get to you it’s not worth it..even the bible say he that digs a pit shall fall in it and God not sleeping!

7. lol spread what wings ?? She ain’t driving she live in mom house !! nuh gal to pum pum baby mada lol wrong person this gal live in ja lol and nyasha please stop comment and use different different name lol you ugly nuh f**k lol what she have fake ass and fake breast seriously money can get anyone that!! she’s mother on 1child where is the child lol give her up suh she can do road every night (miss get out hand) sound like yo hurt lol gal stop kiss ass and kick ass lol Help she need bleach cream done so f filter time !! I hate when y’all fake bitch don’t like to speak the truth