Late Tuesday, Sony president Steven Mosko and co-chairman Amy Pascal’s entire email inboxes were leaked online in the latest cyber attack against the studio. Links to the sites where the…
A witness broke down in tears yesterday, sending the Tivoli Enquiry into an unscheduled break, after she recounted for a second time how she had to jump in front her…
Wa really a gwan a sultry Lounge nobody nuh go no more since Shamiele stop f**k Nino, luk like a her friends did a bring the crowd. I mean di…
ALL DIS HYPE AND LIVE INA BOARD HOUSE
Mi seh it yessideh and mi glad mi nuh tek it back LUKKKKKKKK SICILIAN KISS Submitted on 2014/12/12 at 2:42 am MY BREDDA KEEPER YU KNO WAT YU BREDDA IS.HIM…
Mi on the job ae usual oo getting to di battam a tings. Dem say Corey whey dead is a regular hitman whey always get hired out fi do jobs….
Lance come a long way man. All look a likkle “smoother”….CHO!!!
BUT ANYBADY KNOW HIM WHEY HIM SAY LARRY DAGGA HIM AND TELL HIM ITS FOREVER?
Dear doc: My sexy holiday job Q: Doctor, my husband, like everyone else in our community, thinks that I am a decent, respectable member of society. They believe that I…
A BULAWAYO magistrate read the riot act to a woman who sent obscene messages to her boyfriend’s wife, bragging that the man could not resist her as she had “sugar…