But Met, one ting bout Didi, him nah wear real Gucci and wifey inna fake. Di two a dem have to inna knockoff. Ketch di slippers. LOL
DEN MICHIE YUH REALLY A RUB AND YUH NEVA BROWN YET?? WHA WUDDA HAPPEN IF YUH NEVA A RUB? ANYHOOT DI SENDER SEH FI TELL YUH SEH DI HAND DEM…
UK millionaire wrote murder shopping list, court hears LONDON, United Kingdom (AFP) — A millionaire accused of strangling a call-girl allegedly wrote a shopping list of items to use in…
This crawny gal is such a copy cat….. a swear,she stays jacking this chic style..NO ORIGINALITY whatsoever‼️‼️….. look crawny eeh man😒
Met: You mean to tell me after so many years, Aidonia still a buy his woman fake bags and shoes? Kim you didn’t learn your lesson after you post those…
Sher recently met in an accident while in Philadelphia with Tall Up. Sher said that she has been traumatized and Renee has called her non-stop. For about two weeks it…
Mate, ive come to realize seh there is no respect inna the philly dancehall fraternity. wi nuh get nuh respect as patrons sake ah dem dutty ppl weh claim seh…
Nuh guh back ina di people dem store oo…uno is a set a teef
I know that we have strayed away from a lot of old time belief. How can a man live with him current baby mother and another woman knowing this still…