A handwriting expert testified in the Vybz Kartel murder trial in the High Court downtown Kingston yesterday that a letter which is about to be introduced into evidence by the…
Good morning met,I couldn’t wait fi wake,..so I hear d man nearly mad d Gf (one in d valentines pic) fly dung last yr valentines come f**k har fren,,mi hear…
Met ms thing get pop dung poor thing she caan buy hair again a chiny bump a dweet
Title: Butch prostitution Message Body: Hi my name is fay and i run a Facebook page for lesbians all over the world. my story is about an American lesbian name…
BETTA U GO BUY SOME NEW FURNITURE Message Body: Modelling Virgin Peruvian hair n koo pon di furniture in har house, faava some whe mi granny did dead lef
Subject: Actor spared death after avoiding ambush hit with coke dealers Message Body: A Hollywood actor was spared the real-life role of victim in a fatal shooting because he failed…
DI FOOT DEM A SEH BLACK HISTORY AND DI TOP A WAIT FI CHINEY HISTORY
Subject: Shaq killing in florida from november Message Body: i know i’m late but dem seh betta late than neva… so dis a d street story… a certain “Big Don”…
THIS MESSAGE IS OLD BUT HERE GOES Jan 6 Subject: Tracey Champion Message Body: Met, Mi seh fi di New Year mi did ago stop Fass ina ppl bizness, but…
Title: Theodore (flippa) money done Message Body: Suck pu**y theo money dun. Him can’t dash weh no henny n moet again. Bruk n mash up, wah c him pon breaton…