Court hears damaging voice notes in Kartel trial Talk of Murder BY PAUL HENRY Co-ordinator – Crime/Court Desk [email protected] Saturday, January 25, 2014 Print this page Email A Friend! VOICE…
Tashamay did a hope say britjAm man woulda lock har dung but him do weh every man in har life do to har. F**k her and run har weh ca…
AN inmate at WhaWha Prison was so embarrassed after he was caught being intimate with a calf in a cattle pen at the prison farm that he escaped from the…
http://youtu.be/ZBCTkiLa2Z8
Police witness for the prosecution Detective Sergeant Linton, today said that they found a total of forty voice notes were retrieved that pertained to the trial and all forty were…
KARTEL SENT TWO VOICE NOTES ON AUGUST 14,2011 SAYING..THE FOLLOWING ‘Batty bwoi seh dem cyaan find mi shoe. Mi a go kill one a dem. Is a ded bloodclaat man’…
Video now being shown in court..Will post more details soon!
**AH DI FUS MI LAUGH SUH SINCE 2014** Met good morning. Boy oh boy this is my story so I was off Instagram for a min so I decide to…
Met when me see dis 2 face mixup gal a mek wcw to dem gal ya pon insta me haffi shake me head. Beca me can’t believe a d same…