Gal left Canada with her man for Christmas and else she land a Jamaica she go sleep with her baby father take loads of picture and videos and then send…
People watch you good hair them when u carry them go wash a hair dresser cause them a walk a slit the hair them and a thief them . Baebaesalons…
Dutty Tony Ray Ray stop pick up and drop Dutty Gangsta Dawn in a yuh wife Infiniti truck dutty old Man U too disrespectful and nasty I hope when the…
Grace yuh nuh see Stacey a done yuh Gracefully :nerd Stacyxpressionz No matter how talented you are, not everybody is going to like you, but that’s life, just stay strong……
DAS WHY IT SO FULL
Tina u no easy Met mi hear say a beenie man she go a ja go look fah wah day yah….and a keep it unda di carpet..met mi hear say…
So kelz like how Shawn white woman come fi Xmas how you feel? How u feel eeh my god man unu gal no have no self respect. Your not the…
But can somebody tell me what’s the tea on this chick Mi have nuff questions … Never see her wid a man yet a own her up but word on…
Police Intensify Probe Into Sex Crimes Allegedly Involving 60-Year-Old Pastor The St Elizabeth police have now opened a wider investigation into sex crimes allegedly perpetrated by a 60-year-old Moravian minister…