I want everyone to know about this big woman as mi and har was friends and I had to drop har as she too bad mind and love obeah. She…
Met the bwoy Brighteye a play hype man a England n from him come him cah go back him claim say him nuh have nuh family a Jamaica n the…
Meeeeee can believe big Bc 25 and deh wid a 19 year old , tell me now if chanae nuh careless ppl and a not like say him scam and…
Why Sean Kingston n him Muma caaaa stop bambozzle ppl y it look real bad
AND BECAUSE WE KNOW YUH HAVE A TYPE WE REALLY WAA KNOW
Ketch Christine comments dem. She ova deh a cuss bout everything weh ppl comment, good or bad
Met! Here’s Marcel Wetdem 2017 victim in the blue dress n fake battam hanging out after Wally British dance! She deh wid reggae boys baller Watson. Marcel nuh stop like…
Met good day mi love but mi want fi know if is a penis or something else this cuz a penis alone mi see set pon one side..gorilla why u…
Ramping plaza look so nice last week inna har nun outfit now she gone from holy to whorey why she must dress naked? mi just did go ask her pray…
Alicia winning Shawty ur bestie tek weh ur man and the germs turn real First Lady