DI BABY MADDA SEH SHE NAH COMPETE WID YOU GURLLLL..SHE KNOW HAR PLACE AS DI MINER FI DI KIDS DEM AND BASA DI BABY MACHINE WILL KEEP ON MAKING EM
Dutty keda you love to chat people is this Woodford park need you to deal with everytime the man woman them come from farrin you a walk an dark fi…
GM Met, Can respect a h*e on the hustle but can’t stomach a hypocrite h*e. Tita walk and talk so much bout This girl but under her pic a like…
Hey met this young artiste is on her way to stardom ,she seem very humble but rumor is that she is with romeich. Any tea on this
Met i dus wahh know weh part Robert n daffy duck werrkk??? Ova cartoon Network? 😩 or ova Long Islant weh Dolly drive go work every day but all now…
Tricia and Bobetter before the people dem credit cards touch dem hands! https://youtu.be/m3i6afW0kOo
due to how spiral wah dah lil gyal ya a wonder how f**k out diamond a manage ka shi love gwan like dem cya leff lol mi a wonder how…
Can someone inform me as to how he came by all this money? him scamming or what . dash out file ..
Twin Paul and Terry Berry boat ride… Look how Wendy did a big dem up only fe Terry hook up people wid Junior smh lol no loyalty among gold diggers.
A popular Montego Bay mortician was early yesterday morning shot dead in her Bogue Village community while leaving a party which was still in full swing. The victim, 31-year-old Chrissy…